bruisende zaken

New Støff    meubelstoffering en meer

New Støff meubelstoffering en meer

01-01-2020

‘New Støff, meubelstoffering en meer’ is in mei 2017 opgericht door Josette van den Hoek. Hiermee heeft zij een lang gekoesterde wens om met haar passie bezig te zijn in vervulling laten gaan. Het vak van meubelstoffeerder heeft ze begin jaren 90 geleerd bij een vakman in Enschede.

Gun je lievelingsbank of stoel een tweede leven! Bel 06-23572966 voor een afspraak!

Voorop staat het kunnen behouden van kostbare en dierbare meubelstukken, werken met mooie en duurzame materialen, en het in ere houden van ambachtelijke methodes.

Josette heeft verschillende stoffen- en leercollecties, onder andere Linwood, VanO meubelstoffen, Joka en Ohmann Leather, maar kan via haar stoffeerdersnetwerk beschikken over vele andere stofmerken.

Van jaren 60 cocktailstoel, tot oma’s favoriet, die oude Artifort, of mooie 3 zits-bank: het is allemaal mogelijk.

Bent u geïnteresseerd, maak dan een afspraak voor een offerte of een bezoek aan het atelier op de Teteringsedijk 89E in Breda, en bekijk haar werk op www.newstoff.nl

EEN WERELD VAN VERSCHIL!

Josette van den Hoek | Teteringsedijk 89E, Breda | 06-23572966 | newstoff@kpnmail.nl | www.newstoff.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01211 - Yorimage