Adverteren werkt!

bruisende zaken

Mogen wij in 2020 uw wereld weer kleuren?

Mogen wij in 2020 uw wereld weer kleuren?

01-01-2020

In ons eerste jaar hebben we mooie en bijzondere ontmoetingen gehad met mensen die wel wat steun konden gebruiken. Trots zijn we op wat we hebben mogen betekenen en blij met het vertrouwen in ons.

Ook in 2020 zijn we er weer voor u. Wij adviseren en begeiden mensen, jong en oud, bij bijvoorbeeld persoonlijk ontwikkeling, zingeving, uw netwerk, zelfredzaamheid, relaties, werk en onderwijs.

Kortom zaken die de wereld om ons heen vaak vanzelfsprekend vindt maar die je als mens heel anders kunt ervaren. Een luisterend oor of een kleine tip maakt vaak een groot verschil.

Creativiteit in denken én doen is ons kenmerk! Komt u ook?

Onze aanpak is helder, warm en oprecht. Zónder betutteling.

Want dat is er al genoeg.

Meer weten? Bel 06-50846336

Wij wensen u een kleurrijk nieuw jaar!

www.weltevree-colours.nl info@weltevree-colours.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).