Adverteren werkt!

bruisende zaken

Mediation  			  bij scheiding

Mediation bij scheiding

01-02-2020

Wanneer je uit elkaar gaat moet er veel geregeld worden, bijvoorbeeld het verdelen van jullie gezamenlijke woning en bezittingen, het splitsen van jullie financiën en afspraken over jullie kinderen. Hier komen veel vragen bij kijken; waar kun je straks wonen, hoe ziet mijn toekomst er dan uit, hoe regelen we het goed voor onze kinderen?

Bel voor een afspraak: 06-14126234

Wanneer je kiest voor een mediationtraject bij Praktijk MOOS word je zowel door Berry als door Joyce begeleid. Aan een scheiding zitten namelijk twee heel verschillende kanten. Enerzijds gaan jullie uit elkaar en dient alles wat jullie in de jaren financieel samen hebben opgebouwd ontvlecht te worden. Anderzijds blijven jullie na de scheiding samen ouders van jullie kinderen, wat een nieuwe (andere) verbinding vraagt. Berry en Joyce hebben beiden gekozen voor hun eigen expertise. Dit maakt dat jullie op beide vlakken de beste begeleiding krijgen.

Wannneer Mediation? Op het moment dat jullie besluiten, of je partner besluit, te willen scheiden is het heel prettig om begeleid te worden door iemand met kennis van zaken. Er komt zo veel op je af. Onder onze begeleiding doorloop je alles wat nodig is om goed uit elkaar te gaan. Wij begeleiden jullie bij het in goed onderling overleg maken van de nodige keuzes en beslissingen en leggen dit op de juiste manier vast. Voor ons is de mediation geslaagd als jullie beiden, los van elkaar, een goede nieuwe start kunnen maken en ondertussen samen ouders van jullie kinderen kunnen blijven.

Niet alleen bij de start van een scheiding is mediation een goed idee. Wanneer jullie al enige tijd gescheiden zijn, kan het lastig blijken gezamenlijk het ouderschap over jullie kinderen vorm te blijven geven. Los van elkaar blijken jullie bijvoorbeeld toch anders in bepaalde opvoedingskwesties te staan of één van jullie blijkt het lastig te vinden om eerder gemaakte afspraken na te blijven komen. Ook hier biedt Praktijk MOOS uitkomst in de vorm van ouderschapsbemiddeling. Kijk op de website voor meer informatie.
 

Ondernemer: Joyce Ferket | Wethouder van Haperenstraat 36E, Breda 06-14126234 | joyceferket@praktijkmoos.nl | www.praktijkmoos.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).