Adverteren werkt!

Bruisende zaken

Verbeter je gezondheid door reiniging

Verbeter je gezondheid door reiniging

01-02-2020

Brigitta van Koppen had altijd al interesse in gezondheid en welzijn. Na een avontuurlijke levensloop en een jarenlang verblijf in het buitenland, besloot ze de stap te zetten om een eigen praktijk te openen. Ze volgde verschillende opleidingen en ging vervolgens in het pand van Yogasite in Breda aan de slag als natuurgeneeskundig therapeut.

Inwendige reiniging helpt je op weg naar jouw persoonlijke recept voor welzijn

 

Opruimen is opknappen

“Mijn passie ligt bij inwendige reiniging”, vertelt Brigitta. “In de periode dat ik heb gewerkt in een kuuroord, heb ik gezien en zelf ervaren wat een goede resultaten je hiermee kunt behalen. Je geeft je lichaam de gelegenheid om opgeslagen afval los te laten. Hierdoor voel je je na afloop ontspannen en opgeruimd en bruis je weer van energie. Het mooie is dat je dit kunt ervaren op alle niveaus; lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch.”

Herstellen van de natuurlijke beweeglijkheid

“Veel klachten zijn terug te voeren op verontreiniging en verkramping. Als gevolg van voedings
- en leefgewoonten die niet goed bij ons passen of door stress kunnen in de loop der tijd obstakels ontstaan die de doorstroming van onze energie beperken. Het gaat erom deze op te sporen en op te ruimen, zodat onze natuurlijke beweeglijkheid wordt hersteld.”

Ondersteunen zelfgenezend vermogen

“De behandelvormen waaruit je kunt kiezen zijn massage, colon hydrotherapie (reiniging van de dikke darm), klankheling met de stem en meditatie. Al deze behandelingen vinden hun oorsprong in de natuur en ondersteunen het zelfgenezend vermogen van het lichaam.” De behandelingen kunnen los worden gegeven of met elkaar worden gecombineerd.

Je beste vriend

“Je lichaam is in wezen je beste vriend en is het waard om goed voor te zorgen. Je brengt je auto ook regelmatig naar de garage. Onderhoud in de vorm van inwendige reiniging zorgt ervoor dat je eigen motor goed blijft draaien.” De website van Brigitta van Koppen komt binnenkort online. Uiteraard kun je nu al gewoon bellen of mailen voor meer informatie.

 

Doctor Struyckenstraat 165 Breda | 06-45359588 | info@brigittavankoppen.nl | www.brigittavankoppen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).