Adverteren werkt!

bruisende zaken

‘Een goede schoen  is de basis’

‘Een goede schoen is de basis’

01-02-2020

Hardlopen is zijn grootste passie. Een passie waarvan Berry Snoeren zo’n tien jaar geleden zijn beroep heeft gemaakt. “Ik ben eigenaar van de nummer één hardloopschoenenwinkel in Breda”, vertelt hij trots. “De perfecte plek om mijn passie met anderen te delen!”

Goede pasvorm

“Als je echt plezier wilt hebben in het hardlopen, dan is een goede schoen de basis”, daar is Berry van overtuigd. “Bij de aanschaf daarvan is het belangrijk om niet meteen naar de prijs en de kleur te kijken, maar vooral te zoeken naar een schoen die echt goed zit, dat is het belangrijkste. Als ‘ie er dan vervolgens ook nog leuk uit blijkt te zien, is dat mooi meegenomen.”

Loopanalyse

En voor zo’n goed passende schoen ben je bij Berry aan het juiste adres, net als voor de bijbehorende kleding en accessoires. “In mijn winkel werken uitsluitend hardloopfanaten die allemaal, net als ik, kritisch naar het materiaal kijken. Dat moet immers gewoon goed zijn om optimaal van het hardlopen te kunnen genieten. Daarnaast pakken wij niet zomaar een paar schoenen voor je, maar we kijken aan de hand van een uitgebreide loopanalyse met behulp van een RS Scan welk type schoen het beste bij jou past. Vervolgens geven we je een aantal opties die je kunt testen op de loopbaan in onze winkel. Alles om ervoor te zorgen dat jij met een schoen naar huis gaat die het best bij jou past, zodat jij net zoveel plezier aan het hardlopen beleeft als wij.”

Uitdaging

Berry is ervan overtuigd dat hij op deze manier in principe iedereen kan laten hardlopen. “Dat ook daadwerkelijk voor elkaar krijgen, is de leukste uitdaging van mijn werk. Want hardlopen is geweldig!”

Lopers Company | Haagdijk 251, Breda | 076-5221561 | www.byberrys.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).