bruisende zaken

Hét adres voor al je boodschappen

Hét adres voor al je boodschappen

01-03-2020

“Een echte buurtwinkel”, zo omschrijft supermarktmanager Corne van Helvert ‘zijn’ Albert Heijn filiaal in Bavel. “Maar dan wel een buurtwinkel van formaat.” voegt hij er lachend aan toe.

Verhuizing

Was AH Bavel voorheen nog een relatief kleine winkel, sinds de verhuizing naar een nieuw pand drie jaar geleden is er van dat kleine geen sprake meer. “Het winkeloppervlak is sindsdien meer dan verdubbeld, van 630 m2 naar 1350 m2. Een enorme vooruitgang waardoor we onze klanten nu alles kunnen bieden waar ze behoefte aan hebben.”

Servicegerichte medewerkers

En dat moet ook wel, want deze Albert Heijn is de enige supermarkt in heel Bavel. “Doordat wij nu een zeer uitgebreid assortiment kunnen bieden, hebben de bewoners van Bavel ook minder reden om naar een supermarkt buiten het dorp te gaan.” Maar dat is volgens de enthousiaste supermarktmanager niet de enige reden waarom klanten voor ‘zijn winkel’ kiezen. “Dat komt ook door de medewerkers die wij elke dag weer motiveren om zo klantvriendelijk en servicegericht mogelijk te werken. Klanten begroeten, ze helpen als dat nodig is... We zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Ontzettend belangrijk, helemaal in een dorp.”

Dynamisch werk

Corne ziet elke dag weer als een nieuwe uitdaging. “En dat is ook het leuke van dit werk; geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk ontzettend dynamisch. Iets waar ik echt enthousiast van kan worden en dat enthousiasme probeer ik ook over te dragen op mijn medewerkers én op onze klanten. En met succes, want de sfeer is hier altijd ontzettend goed.“ Corne van Helvert

Boodschappen nodig? Kom dan gewoon naar AH Bavel!

Supermarktmanager: Corne van Helvert | Pastoor Doensstraat 4, Bavel | 0161-432526 | www.ahbavel.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).