bruisende zaken

Zijn je voeten ook  zo aan behandeling toe?

Zijn je voeten ook zo aan behandeling toe?

01-03-2020

Na een eerste ‘intake’ met mijn clienten duurt een behandeling ca 45 tot 60 minuten afhankelijk van de ‘staat’ van de voeten; ik vind het belangrijk om goed de tijd te nemen voor een goede behandeling!

Allereerst worden uw voeten gereinigd en gedesinfecteerd. Uw nagels worden geknipt en de nagels en nagelomgeving gereinigd en verzorgd. Extra zorg wordt besteed aan het verdunnen van verdikte en ingroeiende nagels. Daarnaast zal overtollig eelt worden verwijderd en indien er likdoorns of kloven aanwezig zijn zullen deze tevens worden verwijderd.

Uw nagels worden tot slot gepolijst en u krijgt een heerlijke massage met een verzorgende crème zodat Karen er zeker van is dat u weer op ‘wolkjes’ de praktijk kunt verlaten.

Voor meer informatie

Kijk op www.karenbrekelmans-pedicure.nl, bel 06 557 025 44 of stuur een mail naar info@karenbrekelmans-pedicure.nl Ik zie u graag in mijn praktijk.

Karen Brekelmans Medische pedicure

Na jaren gewerkt te hebben als doktersassistente in het Amphia ziekenhuis, heb ik mijn passie gevonden in het pedicurevak. Na enkele jaren heb ik me daarna gespecialiseerd als medisch pedicure zodat ik ook de meer complexere voetzorg kan behandelen, zoals diabetes, reuma, verwaarloosde voet enz. Ook voor specialistische behandelingen zoals nagelreparatie,nagelregulatie (beugels) orthesen en vilttechniek bent u bij mij aan het juiste adres.

Basis pedicure behandeling Keratine pakking Voetspa behandeling CND Marine Behandeling Risicovoet Nagelbeugel en reparatie Nagelreparatie

Twikkelstraat 37, Breda 06 557 025 44 info@karenbrekelmans-pedicure.nl www.karenbrekelmans-pedicure.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).