column

Écht iets voor een ander betekenen. Maakt u het verschil?

Écht iets voor een ander betekenen. Maakt u het verschil?

01-04-2020

Weltevree Colours adviseert en begeleidt mensen met vragen die met het leven te maken hebben. Vragen over bijvoorbeeld zingeving, persoonlijke ontwikkeling, zelfredzaamheid, zorg, relaties, werk en onderwijs. Creativiteit in denken én in doen is ons kenmerk! Onze aanpak is helder, warm en oprecht. Zonder betutteling. Dat is er al genoeg!

Sinds eind 2019 is Weltevree Colours ook een driejarige samenwerking aangegaan met Stichting Mentorschap Midden en Noordoost Brabant. Wij voeren het project ‘Samen zorgen voor goed Mentorschap’ uit. Mentorschap is bedoeld voor mensen die niet goed voor zichzelf kunnen opkomen en geen familie of anderen hebben om op terug te vallen. Het gaat om meerderjarige personen die door hun ziekte of beperking moeite hebben met het begrijpen van informatie en het nemen van beslissingen. Voor hen is het ingewikkeld de regie te houden wanneer het gaat over hun verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling. Een mentor helpt hen daarbij. Voor Stichting Mentorschap zijn wij op zoek naar nieuwe mentoren. Maakt u het verschil?

www.weltevree-colours.nl info@weltevree-colours.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).