bruisende zaken

Compacte fiets of vouwfiets nodig?

Compacte fiets of vouwfiets nodig?

01-06-2020

Bij Schietecat moet je zijn

Heb je nog vragen? Dan bereik je ons ook telefonisch via +31(0)76 521 2830.

(E-)Compacte fietsen |  i:SY & Cube

Een compacte fiets is het perfecte, wendbare vervoersmiddel voor woon-werkverkeer. Bij Schietecat Tweewielers in Breda vind je een uitgebreid aanbod aan fietsen en scooters. Hier vind je altijd de perfecte tweewieler die voldoet aan je wensen. Daarnaast kun je rekenen op een uitstekende, persoonlijke service.

 

(E-)Vouwfietsen  |  Brompton & Tern

Wie in Breda of omgeving een vouwfiets wil kopen, doet dat het beste bij Schietecat Tweewielers. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten fietsen, en ook scooters. In vouwfietsen bieden we je grote keuze in alle betere merken en verschillende categorieën. Als je de bus of trein opstapt, vouw je de fiets gewoon op tot zijn compacte vorm. Wanneer je gaat fietsen, klap je de fiets weer open en je bent klaar om te vertrekken. Perfect dus voor wie een compacte fiets zoekt om op een milieubewuste manier zijn of haar bestemming te bereiken.
 

Dé tweewieler- specialist van BredaEen compacte fiets combineert de voordelen van een gewone stadsfiets met die van een vouwfiets.

Korte Boschstraat 1-3, Breda | 076-5212830 | www.schietecat.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).