Adverteren werkt!

bruisende zaken

Laatste beetje vet verliezen?  SenseCity kan helpen!

Laatste beetje vet verliezen? SenseCity kan helpen!

01-08-2020

Ben jij ook fanatiek aan het bewegen om je gewenste summerbody te krijgen? Of merk je dat er afgelopen periode toch wat coronakilo’s bij zijn gekomen? SenseCity kan je helpen om de laatste beetjes vet te verliezen door middel van unieke behandelingen!

Bij ons is het mogelijk om plaatselijk vet te bevriezen, ook wel cryolipolyse genoemd. Een behandeling met de Body Wizard Duo duurt slechts een uur, is volledig pijnloos en veilig. Na het bevriezen voert het lichaam de vetcellen zelf af na acht tot tien weken.

Een intake bij SenseCity is altijd vrijblijvend. We kijken samen naar jouw wensen en de mogelijkheden bij SenseCity. Een behandelplan dat specifiek op jouw behoeften is afgestemd, zit hier natuurlijk bij ingegrepen. Wij vinden het belangrijk om jou goed in de watten te leggen en op je gemak te stellen. Zo vindt de behandeling plaats in één van onze luxe privéruimtes, waar je heerlijk kunt ontspannen en volop persoonlijke aandacht krijgt. Na de behandeling kun je nagenieten in onze lounge onder het genot van een glaasje water of kopje thee.

Openingsaanbieding SenseCity is heropend en de zomer staat voor de deur. Maak daarom gebruik van onze aanbieding! Een aansluiting kost slechts € 98 in plaats van € 175 als je vóór 31 augustus een intake bij ons boekt. Zien we je snel?

Eigenaren: Maik Lipsius en Marian van der Heijde | Ginnekenweg 11-13, Breda | 076-785 74 65 www.sensecity.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Botox en fillers
Botox en fillers
Ginneken BruistLast van hoofdluis?
Last van hoofdluis?
Ginneken Bruist

Achter de schermen
Achter de schermen
Ginneken Bruist

Poes
Poes
Ginneken BruistBorstvergroting?
Borstvergroting?
Ginneken Bruist

Botox en fillers
Botox en fillers
Ginneken Bruist

Togapraat
Togapraat
Ginneken Bruist


Botox en fillers
Botox en fillers
Ginneken Bruist


Eikenprocessierups
Eikenprocessierups
Ginneken Bruist

Overmatig zweten
Overmatig zweten
Ginneken Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).