Adverteren werkt!

bruisende zaken

Een  echte zaak voor lekkernijen.

Een echte zaak voor lekkernijen.

01-07-2020

Bij ons geniet u van luxe Bacchi’s koffie, smaakvolle Or Tea? en heerlijke Callebaut warme chocolademelk in zeven smaken. Voor de lekkere trek is er een ruime keus aan gebak (onder andere van Teurlings Patisserie), Luikse wafels en vooral heel veel Leonidas-chocolade die wij als enige in Breda verkopen. Met meer dan tachtig verschillende smaken in ons Leonidas chocolade assortiment is er voor ieder wat wils!

Nieuw zijn de Bites van SUE. Zoet zonder suiker, lactosevrij, glutenvrij en vegan. Al onze warme dranken schenken wij ook met soja- en kokosmelk. De sfeervolle en luxe aankleding van Lin’s Lounge & Chocolat Bar nodigt uit om even heerlijk bij te komen van een dagje winkelen of om lekker bij te kletsen met vrienden.

Iedereen is welkom om in alle rust te komen genieten van al het lekkers dat wij te bieden hebben, ook voor een gezellig praatje komen onze klanten graag bij ons terug.

Heeft u al eens een proeverij geprobeerd? Keuze uit de Dip in Heaven, een twee rondes Lin’s proeverij, een piccolo of grande ijsproeverij, een wafelproeverij of een heerlijke chocoladeproeverij! Allemaal even lekker en erg gezellig om te doen. Check onze website linsbreda.nl voor meer info over de mogelijkheden. (Ons ijsseizoen start 1 april.) Op zoek naar een leuk cadeautje? Wij helpen u graag om een te keuze maken uit ons ruime aanbod van servies, servetten en kaarsen van PPD Products, Ambiente en Me & Mats. Genoten van onze smaakvolle thee in de Lounge? De kleurrijke Or Tea? producten verkopen wij ook in achttien heerlijke smaken.

Leonidas chocolade, wie kent het niet? Terug in Breda en inmiddels al door velen van u weer ontdekt. Wij genieten ervan om voor u een zo mooi mogelijk doosje bonbons te maken, of u kiest zelf uit onze ruim gevulde balie.
 

Geven is genieten en van klein tot groot cadeau of relatiegeschenk, wij denken met u mee! Tot ziens bij Lin’s!

Halstraat 17, Breda | 076-8200912 | www.linsbreda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

BIKINI READY
BIKINI READY
Ginneken Bruist

Typetrainer
Typetrainer
Ginneken Bruist

Weer stralend lachen!
Weer stralend lachen!
Ginneken Bruist


Professionele ogen
Professionele ogen
Ginneken Bruist

Weer stralend lachen!
Weer stralend lachen!
Ginneken BruistLichaamstypes
Lichaamstypes
Ginneken Bruist


Typetrainer
Typetrainer
Ginneken Bruist

Oplossing op maat
Oplossing op maat
Ginneken Bruist

Professionele ogen
Professionele ogen
Ginneken BruistMINDSET
MINDSET
Ginneken Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).