bruisende zaken

Dé rijschool voor Dé rijschool voor Breda, Tilburg e.o.

Dé rijschool voor Dé rijschool voor Breda, Tilburg e.o.

01-12-2020

Wil jij goed en veilig leren rijden? Dan moet je bij Kootstra Rijopleidingen zijn. Of je nu komt voor je auto- of motorrijbewijs, je bromfiets-, C1- of aanhangwagenrijbewijs, het enthousiaste team van Kootstra doet er samen met jou alles aan om dat rijbewijs te halen.

“Zo’n tien jaar geleden begon ik mijn eigen rijschool”, vertelt eigenaar François Kootstra. “Destijds eigenlijk met de bedoeling om het kleinschalig te houden maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een rijschool met maar liefst achttien rij-instructeurs. Goed opgeleide, ervaren en vriendelijke instructeurs welteverstaan, want wij vinden het niet alleen belangrijk om onze cursisten kwaliteit te kunnen bieden maar ook een fijne leeromgeving waarin ze zich op hun gemak voelen.”

Voor iedereen

Iedereen is welkom om bij Kootstra Rijopleidingen lessen te komen volgen voor het auto-, motor-, bromfiets-, C1- en/of aanhangwagenrijbewijs. “Wie eerst wil ervaren hoe onze instructeurs te werk gaan, kan gebruikmaken van een geheel vrijblijvende gratis proefles auto. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het lesgeven aan kandidaten met faalangst, autisme en ADHD waardoor dus ook daadwerkelijk echt iedereen bij ons terechtkan. Om alle vorderingen en dergelijke te kunnen volgen bieden wij onze kandidaten een online omgeving waarin wij dit allemaal bijhouden, zodat ook ouders bijvoorbeeld op de hoogte kunnen blijven van alle ontwikkelingen.”

Kwaliteit

Naast alle rijlessen bieden ze bij Kootstra Rijopleidingen ook camper- en caravantrainingen en daarnaast ben je er ook voor een theoriecursus aan het juiste adres. “Waarom je voor ons moet kiezen? Omdat wij staan voor kwaliteit, bij alles wat wij doen!”

Nieuw bij Kootstra Rijopleidingen is dat zij sinds kort ook de mogelijkheid bieden om te lessen in een elektrische auto. “Wij zijn een van de eersten in de regio waar dit kan. Elektrisch rijden is de toekomst en daar spelen wij maar al te graag op in.”

Kootstra Rijopleidingen | Mathenessestraat 59, Breda Tel . 088-9800300 | Eigenaar: François Kootstra www.kootstrarijopleidingen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie