Adverteren werkt!

bruisende zaken

Laat je knippen!

Laat je knippen!

01-04-2021

Toe aan een nieuwe coupe? Of wil je misschien een fris kleurtje in je haar of het gewoon wat bij laten punten? Maak dan zeker een afspraak bij Haaridee @ Marloes. “Mijn doel is om al mijn klanten blij weer de deur uit te laten gaan”, aldus eigenaresse Marloes Kleinjan.

Eigen salon
Na dertien jaar ervaring opgedaan te hebben in een andere salon, vond Marloes het zo’n twee jaar geleden hoog tijd om voor zichzelf te beginnen. “Ik miste uitdaging in mijn werk, ik wilde wat nieuws en de kans om te groeien. Vandaar dat we de garage bij ons huis ombouwden tot kapsalon en ik sindsdien mijn eigen salon run. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.” Tevreden klanten Jong, oud, man of vrouw... iedereen is welkom om bij Marloes in de kappersstoel plaats te nemen. “Bij voorkeur op afspraak, want dat werkt het makkelijkst, maar je kunt natuurlijk altijd de gok wagen en even binnen komen lopen in mijn gezellige salon.” Wie er ook in haar stoel plaatsneemt, Marloes heeft altijd hetzelfde doel: “De klant blij maken met een nieuwe coupe en met een lach op het gezicht weer naar huis laten gaan.” En daar slaagt ze telkens weer bijzonder goed in. “Als ik tenminste de reacties van mijn klanten mag geloven”, voegt Marloes lachend toe.

Meerwaarde
Knippen kan ze dus; iets wat alleen al wordt bevestigd door het grote aantal vaste klanten dat regelmatig terugkomt. “En dat doe ik dan ook nog eens tegen een ontzettend scherpe prijs.” Ook het feit dat ze twee avonden per week geopend is, op dinsdag en donderdag, noemt Marloes als meerwaarde van haar salon. “Trouwens, je bent bij mij niet alleen aan het juiste adres voor een knipbeurt, ook je wenkbrauwen kun je door mij ‘onder handen’ laten nemen. Epileren, harsen en verven – eventueel inclusief de wimpers – ik doe het allemaal.”

Hét adres voor een mooie nieuwe coupe

Eigenaar: Marloes Kleinjan | Meidoornstraat 2, Breda | 06-41141564

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Professionele ogen
Professionele ogen
Ginneken Bruist

Weer stralend lachen!
Weer stralend lachen!
Ginneken BruistLichaamstypes
Lichaamstypes
Ginneken Bruist


Typetrainer
Typetrainer
Ginneken Bruist

Oplossing op maat
Oplossing op maat
Ginneken Bruist

Professionele ogen
Professionele ogen
Ginneken BruistMINDSET
MINDSET
Ginneken Bruist


Alles over griep
Alles over griep
Ginneken Bruist


Typetrainer
Typetrainer
Ginneken Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).