Adverteren werkt!

bruisende zaken

Wij zorgen graag voor  een heerlijk verwenmomentje!

Wij zorgen graag voor een heerlijk verwenmomentje!

01-04-2021

Avance Beauty & Wellness is al 26 jaar gevestigd aan het Hooghout in Breda. In die tijd is de onderneming uitgegroeid tot een allround beautysalon, waar je terecht kunt voor de meest uiteenlopende behandelingen: van gezichts- en lichaamsbehandelingen tot pedicure en nagelstyling. “Bij ons kun je je van top tot teen in de watten laten leggen”, vertelt eigenaresse Nicole Cosijn.

Van top tot teen

Nicole heeft inmiddels een enthousiast en vakbekwaam team om zich heen verzameld. “We doen het echt samen. De afgelopen jaren zijn we steeds meer gaan doen op het gebied van huidverbetering. We hebben bijvoorbeeld verschillende soorten chemische peelings, die goed werken bij allerlei huidproblemen. Ook met de Dermapen, een micro-needling apparaat, waarmee je de collageenproductie stimuleert, kun je hele mooie resultaten bereiken.”

Een verwenmomentje

“Daarnaast bieden we verzorgende en ont-spannende gezichtsbehandelingen aan, evenals massages, pedicure, manicure en visagie. Ontharen doen we door middel van harsen. Mooie, trendy nagels met gellak, aangebracht door een professionele nagelstyliste, maken het plaatje helemaal compleet. Bij alles wat we doen, kiezen we voor kwaliteit; we werken met kwaliteitsmerken als Toskani, Dr. Grandel en Arabesque.”

Gemoedelijke sfeer

In de loop der jaren heeft Avance een grote vaste klantenkring opge-bouwd. “Desondanks is het contact heel persoonlijk. Met warme kleuren en veel gezelligheid creëren we een gemoedelijke sfeer waarin ieder-een zich thuis voelt: jong en oud, mannen en vrouwen. Door de coronacrisis is het allemaal net even anders, maar normaal gesproken zitten mensen hier, onder het genot van een kopje koffie of thee, heerlijk ontspannen met elkaar te kletsen.”

Tip: Maak er een uitje van en kies voor een beauty- of verwenarrangement! Voor het complete aanbod zie www.avancebeautywellness.nl.

Hooghout 60, Breda | 076-5219964 | salon@avancebeautywellness.nl | www.avancebeautywellness.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Professionele ogen
Professionele ogen
Ginneken Bruist

Weer stralend lachen!
Weer stralend lachen!
Ginneken BruistLichaamstypes
Lichaamstypes
Ginneken Bruist


Typetrainer
Typetrainer
Ginneken Bruist

Oplossing op maat
Oplossing op maat
Ginneken Bruist

Professionele ogen
Professionele ogen
Ginneken BruistMINDSET
MINDSET
Ginneken Bruist


Alles over griep
Alles over griep
Ginneken Bruist


Typetrainer
Typetrainer
Ginneken Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).