bruisende zaken

Passie voor vloeren,  zonwering én gordijnen

Passie voor vloeren, zonwering én gordijnen

01-06-2021

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die je woning of bedrijfspand zowel kan voorzien van een nieuwe vloer als van zonwering en gordijnen? Zoek dan niet verder! “Wij kunnen je op dat vlak volledig ontzorgen”, aldus Ton Verwijmeren, eigenaar van Verpo Totaalstoffering.

Of je nu bij Verpo Totaalstoffering aanklopt voor een nieuwe vloer, zonwering of gordijnen, of voor het totaalplaatje, maakt voor Ton en zijn collega’s niet uit. “We streven in ons werk altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit. Vandaar dat we ook uitsluitend met A-merken werken en alles altijd zelf komen leggen of ophangen.”

Kwaliteit en service

Ton heeft ontzettend veel passie voor zijn werk. “Ik ben er ooit toevallig ingerold, maar inmiddels doe ik dit werk alweer ruim 35 jaar met heel veel plezier. Geen dag is hetzelfde omdat ik altijd bij andere klanten over de vloer kom, met allemaal andere wensen. Een zeer mooie uitdaging, vind ik persoonlijk.” Wie zijn klant ook is, voor Ton staat persoonlijk contact, het leveren van kwaliteit en een topservice altijd voorop. “Dat begint al voordat de klant überhaupt een keuze heeft gemaakt. We ontvangen namelijk alleen op afspraak mensen in onze showroom waardoor we echt uitgebreid de tijd voor ze kunnen nemen om alle mogelijkheden te bespreken. Klanten krijgen van ons vervolgens een geheel vrijblijvende, eerlijke offerte op basis van hun wensen. Gaan ze over tot een aankoop, dan kunnen wij ze volledig ontzorgen. Mocht het nodig zijn, dan halen we zelfs de ruimte waarin we aan het werk gaan voor de klant leeg, leggen de vloeren en/of hangen de gordijnen en zonwering op en zorgen er daarna voor dat alles weer helemaal netjes is. Zo heb je er als klant geen omkijken meer naar en kun je weer jaren vooruit.” Benieuwd of Verpo Totaalstoffering ook iets voor jou kan betekenen? Maak dan meteen een afspraak om de vele mogelijkheden te bespreken!

Verpo Totaalstoffering bestaat dit jaar 25 jaar!

Eigenaar: Ton Verwijmeren Klompenmakerstraat 20, Etten-Leur | 06-22239282 | www.verpo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie