bruisende zaken

Krijg weer grip op je leven

Krijg weer grip op je leven

01-07-2021

Heb je behoefte aan ruimte en overzicht in je huis, administratie, agenda of op je werkplek en rust in je hoofd? En krijg je dat zelf niet meer voor elkaar? Saskia van Leenen van Organizing op Maat helpt je er graag bij.

Weer genieten

Volgens Saskia kan haar hulp in verschillende situaties van pas komen. “De hulpvragen die ik krijg zijn heel uiteenlopend. De een vraagt mijn hulp met als doel weer een opgeruimd en georganiseerd huis te krijgen, de ander voor een overzichtelijke administratie.” En ook voor het creëren van een realistische en overzichtelijke agenda, begeleiding bij een verhuizing of voor een georganiseerde werkplek ben je bij Organizing op Maat aan het juiste adres.

Passie

“Als je bij mij aanklopt voor hulp, gaan we echt samen aan de slag; bij voorkeur in een een-op-eentraject waarin ik jou leer om keuzes te maken en zo weer overzicht te creëren.” Hierbij vindt Saskia het heel belangrijk dat er een goede vertrouwensband ontstaat. “Ik luister dan ook altijd goed naar iemands verhaal en neem uitgebreid de tijd voor al mijn cliënten. Als je mij inschakelt, ben ik er ook echt om jou te helpen zodat jij weer gestructureerder leert denken en werken en voortaan ook weet hoe je het overzicht kunt bewaren.

Ieder mens is uniek, net als iedere hulpvraag, dus ik lever telkens weer hulp op maat.”

Vertrouwen

Heb je behoefte aan ruimte en overzicht in je huis, administratie en agenda? Schrijf je dan in via de website voor een gratis kennismakingsgesprek! Of bel 06
- 46 2222 78.

Eigenaar: Saskia van Leenen | Hobokenstraat 359, Breda | 06 - 46 2222 78 www.organizingopmaat.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01211 - Yorimage