Adverteren werkt!

BRUISENDE COLUMN

Pimp je woning!

Pimp je woning!

30-11--0001

Oktober is de ideale maand om je huis en inrichting eens onder handen te nemen, zodat je opgeruimd de winter in kunt gaan. Waar moet je beginnen en hoe pak je het aan? Volg deze Bruisende tips en je huis is weer als nieuw.

Een goede voorbereiding…


• Bedenk van tevoren wat je wilt en welke stijl je aan wilt houden. Het is zonde van je tijd als je er achteraf achter komt dat dit niet hetgeen is wat eigenlijk bij je past. • Zorg ervoor dat je voldoende geld hebt. Controleer of je saldo voldoende is en bekijk of het voldoende is voor alle materialen die je aan gaat schaffen. • Probeer zoveel mogelijk daglicht naar binnen te laten schijnen. Licht zorgt voor een frisse en opgeruimde indruk en het is goed voor je. • Door bewust met kleur te werken, kunnen de ruimtes groter, hoger of juist kleiner lijken. Als je bijvoorbeeld één wand een kleur geeft en de tegenovergestelde wand licht houdt, maak je je huis ruimtelijker. • Een deskundige stylist heeft meestal een objectieve kijk op je woning. Voor een optimaal resultaat is het raadzaam een professional te raadplegen.

Een rijkelijke beloning

• Vraag je vrienden of familie om hulp en geef ze allemaal een kwast. Een nieuwe verflaag geeft je huis een frisse impuls. • Als je voldoende geld hebt, is het altijd een idee om een nieuwe vloer te leggen. Je huis krijgt in één keer een nieuwe uitstraling. • Was je gordijnen of, voor de luxe mensen onder ons, koop nieuwe gordijnen. Houd rekening met de kleur in de rest van je woning. Pas daarom goed op met donkere gordijnen, die zijn alleen mooi als er veel licht binnenvalt.
• Je kunt het natuurlijk zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt, maar als je het goed wilt wil aanpakken, koop je nieuwe meubels of laat je oude meubels opnieuw stofferen. • Voor de finishing touch schaf je leuke accessoires aan die helemaal passen in het thema van jouw nieuwe inrichting. Het leuke van zo’n restyling? Je richt je huis in zoals jij het graag wilt!

je huis weer als nieuw!

Wil je je woning een update geven? Op www.nederlandbruist.nl vind je diverse ondernemers  die je hierbij vast en zeker kunnen helpen.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNSOp naar een killer-booty!
Op naar een killer-booty!
Ginneken Bruist

BIKINI READY
BIKINI READY
Ginneken Bruist

Typetrainer
Typetrainer
Ginneken Bruist

Weer stralend lachen!
Weer stralend lachen!
Ginneken Bruist


Professionele ogen
Professionele ogen
Ginneken Bruist

Weer stralend lachen!
Weer stralend lachen!
Ginneken BruistLichaamstypes
Lichaamstypes
Ginneken Bruist


Typetrainer
Typetrainer
Ginneken Bruist

Oplossing op maat
Oplossing op maat
Ginneken Bruist

Professionele ogen
Professionele ogen
Ginneken Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).