bruisende zaken

Meer voordelen! met de gepersonaliseerde bonuskaart

Meer voordelen! met de gepersonaliseerde bonuskaart

01-10-2021

De beste aanbiedingen kies je zelf! Iedere week vind je 10 extra aanbiedingen in de persoonlijke Bonusbox, waar je er 5 van mag uitkiezen. Naast de gewone bonusaanbiedingen heb je op deze manier nog meer voordelen!

Tegenwoordig kan je zelfs de kassabon digitaal terugvinden in de Albert-Heijn app. Naast dat dit natuurlijk beter is voor het milieu, is dit ook nog eens super handig en gemakkelijk terug te vinden. De digitale kassabon is terug te vinden in de app bij ‘mijn profiel’.

Als je de Albert-Heijn app koppelt aan je bonuskaart, heb je hierdoor altijd je bonuskaart digitaal bij je! Je hoeft hierdoor dus de fysieke bonuskaart niet meer voor mee te nemen.

Je kunt automatisch sparen voor de landelijke spaaracties van Albert-Heijn. Dit moet je eenmalig activeren in de app en de app doet het verdere spaarwerk vanzelf. In het overzicht kun je gemakkelijk de doorlopende acties en de afgelopen acties terugvinden.

Je kunt automatisch sparen voor de landelijke koopzegels van Albert-Heijn. Dit moet je eenmalig activeren in de app en de app doet het verdere spaarwerk vanzelf. In de app kun je gemakkelijk bekijken hoeveel zegels er gespaard zijn en in de winkel kunnen de gespaarde zegels uitbetaald worden. Voor het uitbetalen van gespaarde koopzegelboekjes is het wel aan te raden om een afspraak te maken bij de servicebalie.

In de app kun je gemakkelijk recepten zoeken en bekijken om zo leuke en nieuwe ideeën op te doen. Met een druk op de knop voeg je de bijbehorende producten uit het recept in je winkelmandje toe.

Er een digitale boodschappenlijst functioneel is in de app. Bij ‘mijn lijst’ kun je gemakkelijk producten zoeken en toevoegen. Zo weet je zeker dat je niks vergeet tijdens het boodschappen doen! Daarnaast kun je de boodschappenlijst ook op looproute van onze winkel zetten waardoor het winkelen nog prettiger wordt.

Ma t/m za 08.00 - 21.00 uur | Zondag 09.00 - 19.00 uur

Pastoor Doensstraat 4, Bavel | (0161) 432526

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie