Adverteren werkt!

bruisende zaken

KitchenConcepts  maakt keukendromen waar

KitchenConcepts maakt keukendromen waar

01-12-2021

Marco Verheijen zit al sinds 1989 in de keukens. Gedreven om op eigen benen te staan en het op zijn geheel eigen manier te doen, opende hij in 2015 de deuren van Kitchen Concepts in Breda. “Wij zijn geen keukenverkopers, maar binnenhuisarchitecten die toevallig ook verstand hebben van keukens”, aldus Marco.

‘We houden wel van een uitdaging’

 

Klanten zijn hoofdzakelijk particulieren, maar ook bedrijven: zo heeft Kitchen Concepts de prachtige professionele showkeuken gebouwd bij Store 317 in Breda. “Inclusief twee kookeilanden, waarbij de kasten in zwart gepoedercoat stalen frames zijn geplaatst, dat is helemaal ons ding.”

Het complete plaatje

De onderneming staat voor exclusieve maatwerkkeukens in het hogere segment. “De keukens die wij bedenken, zijn anders dan anders en op maat gemaakt van hoogwaardige materialen: van volledig elektronische keukens tot keukens bekleed met leer. We doen ons best om echt iets unieks te realiseren en laten graag onze creativiteit de vrije loop. Hoe groter de uitdaging, hoe beter. We stoppen bovendien niet bij de keuken, we denken graag mee in de rest van het interieur. Wil je bijvoorbeeld een houten, op maat gemaakte kastenwand of een sfeervolle open haard ombouw in de huiskamer? Ook dat kunnen we voor onze rekening nemen.”

Volop inspiratie

In de showroom van 500 m², met veertien schitterende keukenopstellingen verspreid over twee verdiepingen, kun je je volop laten inspireren. Het team van Kitchen Concepts staat klaar om je te adviseren. “We werken zo veel mogelijk op afspraak. Het eerste gesprek is meestal in de showroom en duurt drie uur. Daarbij nemen we alle tijd om een goed idee te krijgen van de keuken van je dromen. Tijdens een vervolgafspraak presenteren we een 3D-beeld van het ontwerp, zodat je een helder beeld krijgt van hoe de keuken er uit gaat zien. Het helpen van klanten, de gastheer mogen zijn, vind ik persoonlijk nog steeds het leukste aan dit werk.”

 

maak nu een afspraak en bespreek de mogelijkheden! 076-2050196

Minervum 7030, Breda | 076-2050196 | info@KitchenConcepts.nl | www.kitchenconcepts.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Dromen, durven, doen
Dromen, durven, doen
Ginneken Bruist

Leer blind typen
Leer blind typen
Ginneken BruistLIN’S, LEONIDAS BREDA
LIN’S, LEONIDAS BREDA
Ginneken BruistOp naar een killer-booty!
Op naar een killer-booty!
Ginneken Bruist

BIKINI READY
BIKINI READY
Ginneken Bruist

Typetrainer
Typetrainer
Ginneken Bruist

Weer stralend lachen!
Weer stralend lachen!
Ginneken Bruist


Professionele ogen
Professionele ogen
Ginneken Bruist

Weer stralend lachen!
Weer stralend lachen!
Ginneken Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).