01-12-2021
Ik krijg vaak de vraag: “Hoe werd je geïnspireerd om deze winkel te beginnen?” Het is zo’n 10 jaar geleden begonnen, toen ik tijdens één van mijn mooie reizen een klein gebergte ‘Les Monts de la Madeleine’ doorkruiste en bij een geweldige Franse familie over de vloer kwam. Hartelijk en gastvrij werd ik ontvangen en ik kreeg heerlijke kaasjes en worstjes met overheerlijke wijn.Vol trots kreeg ik te zien hoe zij hun speciale kaasjes en worst bereidden. De avond werd lang en tot mijn vreugde passeerde nog meer lekkers de rijk gevulde tafel. De trots, het samen zijn, het delen van mooie momenten en de bevlogenheid die bij ieder van hen eraf straalde werden voor mij achteraf gezien mijn bron van inspiratie. Gérard
De verschillende gewoonten en bereidingswijzen van de lokale kaasmakers zorgen voor kleine en grote smaakverschillen.
Dagelijks branden we met zorg geselecteerde noten van uitsluitend de beste kwaliteit. Noten helpen je bij een gezonde levensstijl.
Het is een feestje om Italiaanse of Griekse olijfolie te mogen ontvangen als cadeau, maar verras ook eens iemand met onze overheerlijke balsamico!
Alle wijnen en Port zijn met zorg geselecteerd en exclusief geïmporteerd door Ansaria Wines voor Nederland. Bekroonde wijnen en Port met een heerlijke afdronk.
Gérard heeft net als Chocolaterie Albert een passie voor chocolade, We love chocolate! Maar zeker ook de met de handgemaakte Cannoli’s uit Sicilië.
Dus ook voor jou!
Gérard, Kaas en Lekkernij | Pastoor Doensstraat 2b, Bavel | 06-20069006 | gvangasteren@gmail.com
Ginneken Bruist
Ginneken Bruist
Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.
Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).