bruisende zaken

B&B en Atelier KYK:  een gouden combinatie...

B&B en Atelier KYK: een gouden combinatie...

01-12-2021

Stel je eens voor; een creatieve workshop volgen en overnachten in een Bed and Breakfast vol inspirerende kunst. Één locatie waar je kan logeren, creëren en leren. Deze unieke combinatie vind je op een prachtige plek aan de rand van het Ulvenhoutse bos.

Logeren, creëren en leren

KYK; inspirerend!

Naast het maken van eigen kunst geeft Yolande van de Water al 15 jaar les in haar atelier in Ulvenhout; vaste lessen aan kinderen en volwassenen en daarnaast losse workshops en kinderfeestjes. Bij Atelier KYK kan je op verschillende niveaus diverse technieken leren: tekenen, schilderen en grafiek, fotografie en collages. In de zomer wordt er buiten geschilderd in de weelderige bloementuin of in het aangrenzende bos.

Gaandeweg ontstond het idee om een B&B te beginnen. “Ik woon op zo’n unieke locatie, aan de rand van het bos, daar wilde ik graag anderen van laten meegenieten! “Het blijkt een gouden greep en begin 2022 komt er een tweede B&B bij! “Alle twee de kamers zijn geschikt voor twee tot vier personen, afzonderlijk of samen te boeken, met veel privacy, een geweldig uitzicht, keuken en terras. Eventueel compleet verzorgd met een ontbijt. B&B KYK biedt een goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Yolande geeft graag tips over mooie wandel- en fietsroutes rondom Breda of over de gastronomie in en rond de stad.

KYK eens anders…

De naam KYK is ontstaan omdat Yolande mensen graag anders en bewust wil leren kijken: “Ik hoop mijn gasten en cursisten te inspireren; overal is iets moois (in) te zien! Bij ‘KYK’ kan je even je hoofd leegmaken. Als mensen hier tot rust komen en met nieuwe energie en inspiratie naar huis gaan heb ik mijn doel bereikt.

De overnachtingen en de workshops zijn afzonderlijk of als een arrangement te boeken voor twee tot acht personen, voor meer info: www.atelierkyk.nl www.bbkyk.nll

B&B en Atelier Kyk | Kraaijenbergsestraat 35, Ulvenhout Tel.: 06-28319248 | Mail: info@bbkyk.nl of info@atelierkyk.nl www.bbkyk.nl | www.atelierkyk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie