Adverteren werkt!

bruisende zaken

Om je vingers bij    af te likken...

Om je vingers bij af te likken...

01-12-2021

De vitrines van geertkip.nl zijn rijkgevuld met kip-grillproducten van topkwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan kleine kipballetjes van huisgemaakt kipgehakt of grote gegrilde kippen direct van het spit. Ook zelf te bereiden producten en kant-en-klaarmaaltijden, zo kunt u op een drukke dag genieten van heerlijke gerechten die slechts kort opgewarmd dienen te worden en toch lekker vers zijn.

Alle producten zijn vers en worden met liefde en aandacht gegrild KIPRAGOUT en PASteibakjes 500g + 4 bakjes € 8,95

Groot assortiment aan wild

Naast werkelijk alles op het gebied van kip, bent u bij geertkip.nl ook aan het juiste adres voor het lekkerste vlees. Van spareribs tot diverse soorten wild: haas, konijn, parelhoen en fazant, geertkip.nl verkoopt het allemaal. Heerlijk voor wie deze feestdagen graag extra wil uitpakken.

Iets te vieren?

Wist u dat u geertkip.nl ook kunt inschakelen voor catering? Ze hebben niet alleen hapjespannen en tapasschotels in de winkel, maar verzorgen vanaf twintig personen ook diverse complete buffetten op locatie. Zo heeft u geen zorgen over het eten en kunt u op en top genieten van uw eigen feestje.

Heeft u honger gekregen?

Kijk dan eens op www.geertkip.nl. Het is bijna zeker dat u vandaag nog naar deze speciaalzaak aan de Nieuwe Haagdijk 34 in Breda wilt om kip te halen…

Extra aanbieding voor lezers van Prinsenbeek Bruist

Uitsluitend voor lezers van dit magazine heeft geertkip.nl deze maand een extra aanbieding: kijk snel op geertkip.nl/prinsenbeekbruist. Eet smakelijk!

Poelier Geert Frijters heeft veertig jaar ervaring en in zijn speciaalzaak geertkip.nl verkoopt hij de lekkerste kipspecialiteiten… en nog veel meer!

Eigenaar: Geert Frijters | Nieuwe Haagdijk 34, Breda | 076-5217055 06- 24940388 | info@geertkip.nl | www.geertkip.nl Nieuwe Haagdijk 34, Breda 076-5217055 | 06-24940388 info@geertkip.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Dromen, durven, doen
Dromen, durven, doen
Ginneken Bruist

Leer blind typen
Leer blind typen
Ginneken BruistLIN’S, LEONIDAS BREDA
LIN’S, LEONIDAS BREDA
Ginneken BruistOp naar een killer-booty!
Op naar een killer-booty!
Ginneken Bruist

BIKINI READY
BIKINI READY
Ginneken Bruist

Typetrainer
Typetrainer
Ginneken Bruist

Weer stralend lachen!
Weer stralend lachen!
Ginneken Bruist


Professionele ogen
Professionele ogen
Ginneken Bruist

Weer stralend lachen!
Weer stralend lachen!
Ginneken Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).