bruisende zaken

Van overleven naar leven!

Van overleven naar leven!

01-08-2022

Mijn antwoord op: Ben je het beu om je opgejaagd, gestresset en gefrustreerd te voelen?

Gedurende de dag kun je allerlei stressvolle momenten meemaken. Soms is het heftig, zoals een knallende ruzie met je partner. Maar het kunnen ook kleine irritaties zijn die je stresspieken veroorzaken:
• Een baas die onmogelijke deadlines stelt.
• Drukke kinderen die alle aandacht opeisen.

Voor je het weet blijf je passagier in je eigen auto, die het leven heet.

Hoe fijn is het als je de regie weer over je leven terugkrijgt? Zonder gehaast en chagrijnige buien. Zonder dat beklemmende gevoel dat je nog van alles moet.

Zonder spanningsklachten die je ervan weerhouden om te genieten van het leven.

Na een adviesgesprek weet je welke vorm van coaching bij jou past en of er een wederzijds vertrouwen is om de samenwerking aan te gaan. Daarna start je met een voor jou op maat gemaakt coach traject. Tijdens dit traject leer je jouw grenzen herkennen, je leert hoe je je grenzen aangeeft en hoe je omgaat met voor jou stressvolle situaties, zodat je kalm en zelfverzekerd de regie over je eigen leven kunt bijsturen wanneer nodig.

Dit alles leer je door middel van effectieve vraagtechnieken, praktische werkvormen met of zonder paard en sportieve trainingen.

Ik ben Corlinda de Bruijn, mijn overtuiging is dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Tijdens mijn werk als coach en trainer ervaar je dat je zelf een enorme invloed hebt op je welbevinden. Met mijn praktische coach methodes verminderen binnen enkele weken je stress- en spanningsklachten en verbetert je fysieke gezondheid. Je gaat van overleven naar leven.

Wil jij weer de regie krijgen over je leven? Zet dan nu de eerste stap en maak een afspraak voor een adviesgesprek: info@bycorlinda.nl

By Corlinda coaching • Kolkstraat 13, Sprundel • 06-15090747 • info@bycorlinda.nlwww.bycorlinda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


03561 Hoorservice Schram