bruisende zaken

Chocolade en meer!

Chocolade en meer!

31-05-2018

Bij Lin’s Lounge & Chocolat Bar ben je aan het juiste adres voor luxe koffie van Bacchi, heerlijke thee van Or Tea, gebak van Teurlings Patisserie, warme Luikse wafels, luxe patisserie, ambachtelijk schepijs en diverse cadeauartikelen. “En natuurlijk voor de chocolade van Leonidas die wij als enige in Breda verkopen in onze shop-in-shop. De lekkerste chocolade die er is!”

Wacht niet langer en kom proeven!

Luxe en warm De sfeervolle en luxe aankleding van Lin’s Lounge & Chocolat Bar maakt het plaatje compleet. “Alles wat ik verkoop is van topkwaliteit en ik wilde dat de zaak een bijpassende topuitstraling zou hebben.” En dat is gelukt! Maar tegelijkertijd oogt Lin’s Lounge & Chocolat Bar ook heel warm en toegankelijk. “Iedereen is welkom om hier in alle rust te komen genieten van al het lekkers dat wij te bieden hebben.” IJs erbij Linda heet iedereen persoonlijk zes dagen per week welkom in haar mooie nieuwe zaak. “Ik vind het heerlijk om anderen te verzorgen.” Iets wat ze dan ook vol enthousiasme doet. Ze is zelfs zo enthousiast dat er al een uitbreiding van haar overheerlijke assortiment op de planning staat. “Vanaf de start van het ‘ijsseizoen’ gaan we hier ook ontzettend lekker ambachtelijk Italiaans schepijs verkopen.” Een mooie aanwinst dus voor het bourgondische centrum van Breda.

Eigenaar: Linda van Aalen Halstraat 17, Breda | 076-8200912 www.chocolatbar.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


03561 Hoorservice Schram