bruisende zaken

Schoon met veel kracht

Schoon met veel kracht

31-05-2018

Niemand wil een vies huis of bedrijfspand, een smerige schutting of vuil straatwerk en vuile tegels. Maar zelf schoonmaken, daar hebben de meeste mensen geen tijd voor of simpelweg geen zin in. Geen probleem! Bij SegerenCleaning nemen ze je die klus graag uit handen. En dat is niet het enige wat ze doen...

Reinigen en meer “Als je SegerenCleaning inschakelt, weet je ook zeker dat de klus professioneel en grondig wordt geklaard”, vertelt John Segeren, het gezicht achter deze jonge onderneming. “We beschikken over professionele apparatuur waarmee we vrijwel alles kunnen reinigen. Nee zul je bij ons eigenlijk nooit horen!” Het aanbod aan werkzaamheden van SegerenCleaning is dan ook veelomvattend: het reinigen van gevels en bedrijfspanden, stoomreinigen, zonnepanelen reinigen, gevel- en voeg-renovatie, impregneren, fijnstralen en droogijs stralen.

Informeer gewoon eens naar de mogelijkheden Kwaliteit “Service staat bij ons zeer hoog in het vaandel”, gaat John verder. “We denken dan ook altijd graag met de klant mee over de beste oplossing en laten alles weer netjes achter als we vertrekken. Iets wat bijzonder wordt gewaardeerd.” Net als het feit dat John zelf altijd fungeert als contactpersoon. “Klanten hebben in principe met mij contact en ik probeer ook zo veel mogelijk persoonlijk bij klussen aanwezig te zijn. De jongens met wie ik samenwerk vinden het leveren van kwaliteit bovendien net zo belangrijk als ik zelf. Dat staat bij SegerenCleaning immers voorop.” Perfectionist Of het nu om de zakelijke of particuliere markt gaat, bij SegerenCleaning staan ze altijd startklaar om klanten te ontzorgen door ze een klus uit handen te nemen.“Of het nu gaat om een grote of kleine klus, het is telkens weer geweldig om er voor de klant iets moois van te maken. En dat zeven dagen per week. We zijn pas tevreden als de klant dat ook is!”

Eigenaar: John Segeren 06-25061089 | www.segerencleaning.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie