BRUISENDE ZAKEN

Slagerij Pieter Kling

Slagerij Pieter Kling

31-05-2018

Een goed, lekker, verantwoord en ambachtelijk stuk vlees: dat haal je natuurlijk bij vader Pieter (57) en zoon Pieter junior (26) van Slagerij Pieter Kling in winkelcentrum De Burcht in de Bredase wijk IJpelaar. Pieter senior leerde het vak van jongs af aan en begon in 1980 een eigen slagerij in Waalwijk. In 1987 verhuisde de zaak naar de Veemarktstraat in het Bredase alwaar de winkel al snel uitgroeide tot een begrip. De slagerij geniet sindsdien populariteit bij mensen die een goed en eerlijk stuk vlees - dat op een verantwoorde manier gefokt en geslacht wordt - waarderen.

Eerlijk, puur én ambachtelijk vlees met een verhaal

Toekomst Vanaf 2000 is Slagerij Pieter Kling in winkelcentrum De Burcht gevestigd. Na de renovatie in 2014 van zowel de slagerij als het overdekt winkelcentrum zelf, is de zaak helemaal klaar voor de toekomst. Ook zoon Pieter junior is vanaf dat moment werkzaam in de zaak.

Kwaliteit Klanten komen van heinde en verre voor het vlees van Slagerij Pieter Kling. Pieter junior vertelt: “Slagerij Pieter Kling verkoopt vlees zoals vlees bedoeld is: geen poespas, hoge kwaliteit en goed van smaak. Van ons reguliere Limousine rundvlees, eigen geselecteerde Pymonthees rundvlees voor de dry-aged kast tot luxe stukken vlees als bavette en Picanha van Black Angus. Ook Wagyu is vaak te vinden in de toonbank: ideaal voor op de barbecue. Het varkensvlees is afkomstig van een scharrelboerderij uit Riel en de kip is afkomstig van de Tante Door-kip: 100% Hollands. Hebben wij een stuk vlees waar u naar op zoek bent niet vast in ons assortiment? Laat het ons weten: ‘we make it happen!’”

De medewerkers van Slagerij Pieter Kling adviseren u graag over de bereiding van uw vlees, ook als het gaat om alle denkbare barbecuevormen zoals The Green Egg of de Afrikaanse braai.

De Burcht 8, Breda | 076-5210569 | EInfo@slagerijpieterkling.nl | www.slagerijpieterkling.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


03561 Hoorservice Schram