bruisende zaken

Eet puur natuur  bij De Saeck!

Eet puur natuur bij De Saeck!

30-09-2018

Genieten van een heerlijk à la carte-gerecht of een menu samengesteld uit duurzame en biologische ingrediënten en geliefde streekproducten die zorgen voor spannende smaakcombinaties? Bij De Saeck in Breda maken ze die verwachting al 3,5 jaar meer dan waar.

De Saeck is te vinden aan de Ginnekenweg 262; één van de gezelligste culinaire straten van Breda.

Chef-kok Daan Hoogeveen en zijn brigade leggen momenteel de laatste hand aan hun winterkaart. Uitgangspunt is zoals altijd bij De Saeck de mediterrane keuken. “Op basis daarvan toveren we met boeiende smaakcombinaties en vernieuwende bereidingswijzen,” aldus Daan

Vitaminen “ In de loop der jaren is ons voedingspatroon totaal vernieuwd. Vroeger kwam het eten nog van het land van de boer om de hoek of moest je het zelf plukken. Tegenwoordig worden de bananen in Australië geplukt en liggen ze een paar dagen later in de supermarkt. Wij geloven in pure smaken en producten vol met vitaminen en belangrijke voedingsstoffen. Onze producten komen daarom van boerenbedrijven en specialisten uit de buurt.” Natuurlijk staat het serveren van lekker eten bij De Saeck voorop. “Maar daarnaast streven wij het principe van de 3 P’s na: ‘First Planet, People and than Profit’. We zetten ons graag in voor het welzijn en geluk van de planeet en haar mensen. Uiteindelijk worden we daar allemaal gelukkiger van,” licht Daan toe. Innoveren Bij De Saeck bijven ze continu innoveren en experi-menteren. Zo verwacht Daan zijn gasten over een tijdje ook te verrassen met 3D-gerechten: “Van bijvoorbeeld puree, chocolade of geitenkaas kun je prachtige eetbare figuren en ontwerpen uitprinten. Dat geeft toch weer een extra touch aan de culinaire beleving. Met één van onze mooie wijnen erbij is je avond dan echt compleet.”

Restaurant De Saeck | Ginnekenweg 262, Breda | 076-5654095 | www.restaurantdesaeck.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01211 - Yorimage