bruisende zaken

 Bieren in een middeleeuwse kelder

Bieren in een middeleeuwse kelder

30-09-2018

Heerlijke, vers gebrouwen speciaalbieren proeven in een bijzondere ambiance? Dat kan in een prachtig gerestaureerde, middeleeuwse kelder onder de Grote Markt. Een sfeervollere plek voor een bierproeverij is nauwelijks denkbaar

Familiereünie? Bedrijfsuitje? Vriendinnendag? Je groepsuitje boek je bij de VVV!

TIP: In de herfstvakantie kun je weer aansluiten bij wandelingen o.l.v. een VVV-gids. Je kunt kiezen uit een Historische Kilometer of Kasteelwandeling. Zie www.vvvbreda.nl voor verdere info. In de kelder brouwen brouwmeester Wesley en internationaal biersommelier Jet met veel liefde en enthousiasme hun speciaalbieren. De kelder stamt al uit 1483 en was in die tijd het thuishonk voor Boogschuttersgilde St. Joris. De naam Brouwerij St. Joris is dus niet zomaar uit de lucht komen vallen. Je kunt bij St. Joris terecht voor verschillende bierproeverijen, van mini tot exclusief. Natuurlijk neem je ook altijd een kijkje in de brouwerij en vertelt de brouwer jullie alles over zijn passie: het brouwen van verschillende, mooie soorten bier. Een bierproeverij is mogelijk voor groepen van 10 t/m 25 personen.

Meer info (ook over alle groepsarrangementen van VVV Breda): www.vvvbreda.nl Instagram (Welkom in Breda), Facebook (Welkom in Breda, Gek op Breda, Shops & Funroute)! 0900-5222444 ( € 0,25 per minuut). info@vvvbreda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire