column

VVV BREDA TIPS The Godfather Citygame

VVV BREDA TIPS The Godfather Citygame

31-10-2018

Zou jij, diep in je hart, ook wel eens zo machtig willen zijn als Don Corleone uit de beroemde Godfather-films? Speel dan met je groep The Godfather Citygame!

TIP: Nieuw! De Breda AR Stadstour brengt historische plekken in Breda op je smartphone tot leven d.m.v. Augmented Reality. Gratis te down- loaden. Zie www.welkominbreda.nl voor verdere info.

Het doel van dit spel is om met je team (van ± vijf personen) de machtigste familie in Breda te worden. Jullie nemen de macht over door het verzamelen van (virtueel) geld én het vinden van ‘de Don’ die ergens in het centrum rondloopt. Aanwijzingen krijg je door het beantwoorden van de vragen op de speciale ‘Godfather-telefoon’ die jouw team meekrijgt

Tactiek bepalen Zoals het een echte maffioso betaamt, ga je tijdens dit spel omkopen en afpersen. Je kunt echter pas omkopen wanneer je voldoende geld hebt verzameld door middel van afpersen. Een goede tactiek maakt dus het verschil tussen winnen en verliezen!

MEER INFO (OOK OVER ALLE GROEPSARRANGEMENTEN) VIND JE VIA: www.welkominbreda.nl Welkom in Breda Welkom in Breda Gek op Breda 0900-5222444 (€ 0,25 per minuut) info@vvvbreda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01211 - Yorimage