bruisende zaken

Dé brillenspeciaalzaak van breda

Dé brillenspeciaalzaak van breda

01-12-2018

Ieder mens is anders. Je ogen zijn dat ook. Bij Bielars Optiek & Optometrie weten we dat als geen ander. Door onze ruime ervaring kijken we nét even anders naar je ogen, met persoonlijke service en gedegen advies.

Wij kijken verder!

“Ogen zeggen veel over onze gezondheid”, verzekert eigenaar Bart van de Wiel. “Optometrie is een belangrijk onderdeel van het werk in onze brillenzaak. Het is veel meer dan ogen meten. Optometrie is een gedegen onderzoek van je ogen en hun conditie. Wij mogen als opto- metrist net als een oogarts diagnoses stellen. Dat is een groot verschil met een opticien. We werken hierin echt onafhankelijk.” Laagdrempelig “Voordeel om je ogen bij Optometrie Bielars Brillen Contactlenzen te laten testen is onze laagdrempelig-heid. Je kunt snel bij ons terecht voor een afspraak. Ik adviseer mensen altijd om hun ogen regel- matig te laten controleren. Nu doen mensen dat vaak pas als ze minder beginnen te zien. Ik vergelijk een ogencheck graag met de controle van je gebit. Dat doen de meeste mensen toch ook elk half jaar? Eén keer per twee jaar je ogen laten controleren is erg verstandig. Wij doen dat grondig en geven je een goed advies. Dat wil dus zeker niet altijd zeggen dat je een bril nodig hebt.” Ook doorverwijzen “Als optometrist mogen wij doorverwijzen naar de oogartsen van het Amphia Ziekenhuis met wie we nauw samenwerken. Als er een acuut probleem is, zoals loslaten van het netvlies, kunnen wij iemand meteen doorsturen. En als we staar constateren, kunnen we binnen zes weken een operatie regelen. We hebben prima afspraken met de oogpoli en artsen. Bovendien werken we samen in een werkgroep die regelmatig bij elkaar komt. We delen elkaars ervaringen en volgen de nieuwste ontwikkelingen.”

Mathenessestraat 63A, Breda | 076-5870283 | info@bielars.com | www.bielars.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Ginneken Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).