column

Op zoek naar mooie wol om te breien of te haken?

Op zoek naar mooie wol om te breien of te haken?

01-12-2018

Kom dan naar onze winkel! Wij hebben een uitgebreide collectie garen van o.a. de volgende merken: LangYarns, Borgo de’Pazzi, Phildar en Scheepjes.

Neem snel eens een kijkje in onze winkel. Tot snel!

Uiteraard hebben we ook breinaalden (o.a. KnitPro en Pony), haaknaalden (ook tunische), rondbreinaalden, stekenhouders en toerentellers. Vulling en veiligheidsoogjes voor (knuffel)beestjes, mooie breipatronen, vrolijke haakboeken en punnikpopjes. En nog veel meer… In de winkel kun je kijken, voelen, vergelijken en bestellen. En vind je het leuk om samen met andere creatievelingen te fröbelen? Sluit je dan aan bij de Brei & Haak Club! Op gezette tijden komen we bij elkaar om onder het genot van kopjes koffie/thee en wat lekkers creatief bezig te zijn. Ieder z’n eigen handwerkje, ideeën opdoen, van elkaar leren, gewoon gezellig! Brei & Haak Club Hou jij ook zo van breien, haken, punniken en fröbelen? En vind je het gezellig om dit samen met andere creatieve geesten te doen? Kom dan bij de Brei & Haak Club! Ontmoet creatieve vrienden, kom op nieuwe ideeën en leer van elkaar. Wij zorgen voor onbeperkte kopjes koffie/thee en wat lekkers, jij brengt je handwerkje en gezellige zelf mee. 21 december van 13.00 tot 16.00 uur Kosten: € 5,- per middagDe beste plek voor al je creatieve uitspattingen! We hebben een uitgebreid assortiment naaimachines, lockmachines, borduurmachines en coverstitch machines. Heb je al een goede machine? Vergeet dan niet dat onderhoud belangrijk is! Of heeft je machine kuren? Wij hebben een eigen technische dienst. Daarnaast hebben we natuurlijk veel fournituren, verschillende soorten naai- en lockgaren en een goede collectie naaipatronen (Burda en Simplicity). Ook voor breien en haken ben je bij ons aan het juiste adres. Er is een prachtige collectie wol van o.a. LangYarns, Phildar, Borgo de Pazzi en Scheepjes. Brei- en haaknaalden en mooie patroonboeken.

Spinveld 13a-2, Breda 076-5216827 www.vanvlietnaaimachines.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


01078	Titambire