bruisende zaken

Get in shape!

Get in shape!

01-01-2019

Wil jij een healthy lifestyle en graag wat kilo’s en/of centimeters verliezen, maar heb je daarvoor net dat zetje nodig? Dan ben je bij GlowMotion Slimmingstudio aan het juiste adres.

Individuele begeleiding en persoonlijke aandacht

Warmtecabines

“Bij ons sta je er niet alleen voor”, vertelt eigenaresse Meitie van Gool enthousiast. “Onze klanten sporten onder professionele en individuele begeleiding in speciale warmtecabines om zo hun doelen te bereiken. De één komt om af te vallen, de ander om haar figuur te onderhouden en samen zorgen we dat dit ook daadwerkelijk lukt. Infrarood warmte zorgt er namelijk voor dat spieren sneller warm worden en de vetmassa eerder wordt aangesproken. Ook zeer geschikt voor mensen met rugproblemen, reuma, fybromyalgie en artrose.”

Leefstijl

De juiste voeding is hierbij van zeer groot belang. “Als het gewicht hetzelfde blijft, val je bij ons nog steeds in centimeters af, maar wij geven daarnaast ook voedingsadvies om het proces van afvallen te optimaliseren en een gezonde leefstijl te hanteren.”

Straight away

“Mocht het je niet altijd lukken om de juiste keuzes te maken qua voeding, dan bieden wij speciale Straight away maaltijdvervangers die net dat extra steuntje in de rug kunnen bieden om je levensstijl te veranderen. Wij begeleiden je hier zorgvuldig bij en bekijken samen met jou welk programma het beste bij jou past. Er is veel variatie en de producten bevatten alle vitamines, mineralen en vezels die je per dag nodig hebt.”

En meer

Hiernaast biedt GlowMotion Slimmingstudio nog diverse andere methodes om je doelen te bereiken. “Als enige in Breda bieden wij de Ultra Body Shape, een zeer effectieve en unieke behandelmethode om plaatselijk vetweefsel en cellulite aan te pakken, en met de DL1200 Compressietherapie wordt de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom gestimuleerd. Daarnaast kun je bij ons terecht voor Ozon zuurstoftherapie die zorgt voor een mooie, gladde en strakkere huid en voor de Infrarooddeken; de directe warmte van deze deken heeft een positieve werking op lichaam en geest. Al deze methodes zetten wij in om onze klanten te helpen weer heerlijk in hun vel te zitten, zowel letterlijk als figuurlijk.”

Eigenaar: Meitie van Gool | GlowMotion Slimmingstudio | Takkebijsters 72, Breda | 076-8200910 | www.glowmotion.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Ginneken Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).