Bruisende zaken

  Verstand van juridische zaken

Verstand van juridische zaken

01-01-2019

Op zoek naar een advocaat die gespecialiseerd is in huurrecht, ondernemingsrecht of handelsrecht? Maak dan een afspraak bij Wolfhagen Advocatuur. Désirée Wolfhagen staat voor persoonlijk contact, eerlijk advies en natuurlijk verstand van zaken.

Ook op het gebied van hippisch recht ben je bij mij aan het juiste adres

 

Hoe het begon

“In 5VWO liep ik een dagje mee met een advocaat en tijdens de zitting die ik toen bijwoonde, dacht ik: dit vind ik leuk! Dit wil ik ook doen.” Zo gezegd, zo gedaan. Désirée rondde de studie rechten af en werkt inmiddels alweer ruim twintig jaar als advocaat. Het enthousiasme voor het procederen is nooit verdwenen. Maar ook advieswerkzaamheden (inclusief het opstellen van contracten) doet Désirée met veel enthousiasme.
 

Persoonlijk en eerlijk

“Binnen mijn praktijk richt ik mij met name op de zakelijke markt, waarbij huurrecht, ondernemings
- en handelsrecht mijn specialismen zijn. Ik vind het geweldig om mij voor een cliënt in te zetten; alles eraan doen om de belangen van de cliënt te behartigen en samen te werken aan een zo positief mogelijke uitkomst van de zaak. Hierbij vind ik het belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen. Persoonlijk contact staat daarom altijd voorop. Cliëntcontact hoeft immers niet stijf te zijn om het zakelijk te houden. Daardoor ontstaat een wisselwerking, hetgeen resulteert in een groter inzicht in (de organisatie van) de cliënt, het product en in de relevante feiten. Het geven van een eerlijk advies is wat ik daarbij altijd nastreef. Ik maak duidelijk wat mij als advocaat de juiste keuze voor een cliënt lijkt. Cliënten waarderen over het algemeen dat beetje sturing.”

Gunstig tarief

“Doordat ik een kantoor aan huis heb (met overigens een stijlvolle besprekings
- en presentatieruimte), kan ik een gunstig tarief hanteren, zonder de gebruikelijke procentuele opslag aan kantoorkosten. Bovendien breng ik de eerste honderd kilometer bij cliëntbezoeken niet aan de cliënt in rekening. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.”

 

Wacht niet langer en neem contact op 076-5227798

Eigenaar: Désirée Wolfhagen | Heerbaan 161, Breda | 076-5227798 | info@wolfhagenadvocatuur.nl www.wolfhagenadvocatuur.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Ginneken Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).