bruisende zaken

QNP ICT & TELECOM Professionals

QNP ICT & TELECOM Professionals

01-01-2019

De historie van QNP begint in 1990 in Zundert. Ruim twee decennia lang staat het leveren van topkwaliteit op ICT-gebied centraal. Door de groei is QNP in december 2017 verhuisd naar het Rithmeesterpark in Breda.

Direct meer weten? Neem contact op met ons team. info@qnp.nl QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Geschiedenis

QNP wordt geleid door Theo van Rijen en Henry de Bruijn. Twee ondernemers pur sang die hun passie voor kwaliteit hebben verankerd in de DNA van QNP.

klanten tevreden stellen.

Ze worden gedreven door technologie die klanten in staat stelt beter, fijner en sneller te werken. QNP is een organisatie met een platte structuur. De lijnen zijn kort en iedereen is bereikbaar en benaderbaar. Dat geldt voor onze klanten én medewerkers. QNP heeft een team met een missie.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Die missie spreekt voor zich;

oor uitdagingen aan te pakken, problemen op te lossen of liever te voor-komen met innovatieve ICT-oplossingen. Daar staan wij voor en daar gaan wij voor!

Bij QNP vindt u echt alles, het complete alfabet op ICT
- en telecomgebied voor MKB bedrijven en zorginstellingen. Bellen, mailen, faxen, scannen, verzenden, infra, Cloud, internet, opslag, beheer, security; alles wat u kunt bedenken en meer, leveren we. Producten en diensten die we leveren met een afgewogen advies. Een advies en een oplossing waarmee u vooruit kunt.

Liefst jaren en jaren.

Rithmeesterpark 60 Breda | info@qnp.nl | www.qnp.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Ginneken Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).