Column

Inge van der Gaag zorgt voor de klik

Inge van der Gaag zorgt voor de klik

01-01-2019

Zit uw kunstgebit (te) los, veroorzaakt het regelmatig pijn of heeft u last van geïrriteerd tandvlees en belemmert dit u in uw dagelijks functioneren? Dan bent u bij Tandprothetische praktijk Inge van der Gaag in Breda aan het juiste adres.

Mensen kunnen bij mij ook terecht voor controles en reparaties.

Bent u benieuwd naar wat Tandprothetische praktijk Inge van der Gaag voor u kan betekenen? Maak dan snel een afspraak.Bijna een derde van alle Nederlanders met een kunstgebit loopt wel eens tegen problemen aan. Een veelvoorkomende klacht is dat het kunstgebit los gaat zitten. Dat komt doordat kaken zonder tanden en kiezen slinken bij het ouder worden, terwijl het kunstgebit zijn vorm en grootte behoudt. Een loszittend kunstgebit bemoeilijkt niet alleen het kauwen en praten, maar kan ook tot andere irritaties leiden.

Als klachten blijven aanhouden, kunnen implantaten uitkomst bieden.

Een implantaat moet u zien als een kunstwortel die als een schroefje in de kaak wordt geplaatst. Door het plaatsen van implantaten kan een constructie worden gemaakt waarop het kunstgebit vastgeklikt wordt. Voor reiniging kan het gebit uit de mond gehaald worden, waarna het weer makkelijk vastgeklikt kan worden.De specialisaties van de praktijk liggen op het gebied van implantaten, protheses, frames en gedeeltelijke protheses. Het beroep tandprotheticus bestaat al enige decennia en is sinds 1989 een beschermde beroepstitel. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar. Snelle service bij reparatie. U krijgt een advies op maat met een kosten en vergoedingen begroting.

Een eerste consult is bij ons altijd gratis!

Alard Duhamelstraat 78, Breda (076) 587 70 20 www.tppvdgaag.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie