bruisende zaken

Gewaagd, apart en opvallend

Gewaagd, apart en opvallend

01-02-2019

“Alles doen wij net even anders dan anders”, aldus Claudia Lettius, samen met haar dochter Briony eigenaar van schoenenwinkel Shaboot aan de Sint Annastraat 8 in Breda. “Ons aanbod is zonder twijfel uniek te noemen.”

Dames- en kinderschoenen

Dat is ook het uitgangspunt van waaruit moeder en dochter hun collectie samenstellen. “Bij Shaboot verkopen we dames- en kinderschoenen, maar dan wel schoenen die je vrijwel nergens anders in Nederland kunt kopen. Van elk model kopen we bovendien slechts een beperkt aantal in, zodat niet iedereen in Breda straks op dezelfde schoenen loopt. Dat unieke, dat maakt ons onderscheidend!”

Passie en aandacht

Bijzonder is ook de samenwerking tussen moeder en dochter. “Allebei hebben we echt een passie voor schoenen; samen hebben we meer dan tweehonderd paar ”, lacht Claudia. Die passie is ook te voelen als je Shaboot binnenstapt. “Niet alleen door onze bijzondere collectie, maar ook door de aandacht die wij aan de presentatie besteden. Elk seizoen krijgt de winkel een compleet nieuwe uitstraling en doordat er ook telkens nieuwe schoenen binnenkomen, blijft het leuk om regelmatig even binnen te lopen. Trouwens, de meubelstukken in onze winkel zijn veelal nog te koop ook.” Op zoek naar nieuwe schoenen? Neem dan zeker eens een kijkje bij Shaboot. “Reken maar dat je met een mooi paar weer naar huis gaat!”

Eigenaren: Claudia en Briony Lettius | Sint Annastraat 8, Breda | www.shaboot.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Ginneken Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).