column

Bodywraps & compressietherapie

Bodywraps & compressietherapie

01-03-2019

Compressietherapie is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. In combinatie met de bodywraps is compressietherapie de perfecte behandeling voor problemen zoals cellulite, oedeem en lokale vetophopingen.

Hoe werkt het:

Wij brengen bodywraps aan op jouw probleemzones. Deze bodywraps zijn rijk aan actieve ingrediënten welke zorgen voor een nog intensievere aanpak van vetten, cellulite en vochtophoping. Je neemt, met jouw bodywraps om, plaats in het compressiepak van het lymfedrainagesysteem. Hierin vindt een wisselende luchtdruk plaats welke zorgt voor een aangename, ontspannende massage. De massage stimuleert het metabolisme, verhoogt de bloedcirculatie en verbetert de lymfestroom. De behandeling wordt ook wel pressotherapie genoemd. Een behandeling duurt 25-40 minuten. De behandeling is in kuurvorm. Eén kuur bestaat uit acht behandelingen met bodywraps in combinatie met compressietherapie. Het aantal behandelingen dat nodig is voor het behalen van jouw gewenste resultaat is afhankelijk van de fase van cellulite en/of de dikte van de vetlaag.

Voordelen:

• Direct zichtbaar resultaat • Ontslakking/ontgifting (anti oxidant) • Verhoging metabolisme • Heerlijke behandeling

Meer weten?

We informeren je graag, bel: 076-8200910 of stuur ons een mail info@glowmotion.nl

Takkebijsters 72, Breda 076-8200910 www.glowmotion.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


03561 Hoorservice Schram