column

VVV BREDA TIPS Muziekquiz met live band

VVV BREDA TIPS Muziekquiz met live band

01-03-2019

Muziek staat voor gezelligheid en dat is nu precies waar je naar op zoek bent tijdens je groepsuitje. Test je muziekkennis en die van je groepsgenoten terwijl een vierkoppige band de quiz muzikaal begeleidt.

TIP: Wist je dat de VVV allerlei Breda producten van Houtmeid verkoopt? Houten serveerplanken, wijnkistjes, wanddecoraties, onderzetters en magneten. Leuk als cadeautje!

Weet jij alles van muziek uit de jaren ‘60? Of weet je misschien meer van de ‘90s of de ‘00s? Ben jij goed in titels en artiesten of zing je alle liedjes mee en maak je feilloos een songtekst af? Het komt allemaal voorbij in de muziekquiz met live band, het muzikaalste groeps- en bedrijfsuitje van het jaar.

Tijdens de 2,5 uur durende quiz komen al je favoriete nummers langs! De quizmaster stelt jullie muziekkennis tijdens verschillende rondes op de proef. Over dit uitje zal nog lang worden nagepraat.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Ginneken Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).