column

Zit weer lekker in je vel met Straight away!

Zit weer lekker in je vel met Straight away!

01-04-2019

Start nu met het ‘Straight away-dieet’ en geniet deze zomer van de nieuwe jij! Met het dieet van Straight away val je af op een verantwoorde en gezonde manier.

Je fit en energiek voelen kan je leven veranderen. Maar soms heb je net dat steuntje in de rug nodig om je levensstijl te veranderen en lukt het je niet alleen. Op dat moment helpen wij je graag om dat fitte en energieke gevoel te bereiken.

Straight away-dieet zorgt voor vetverbranding Als je overgewicht hebt, is afvallen met Straight away producten een hele goede en effectieve methode. Met het dieet van Straight away krijg je minder koolhydraten binnen waardoor je lichaam overschakelt op vetverbranding. Bovendien doorbreek je de cirkel van het maar blijven eten. Want wanneer je veel koolhydraten (suikers) binnenkrijgt, snakt je lichaam steeds weer naar die suikers. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie, maar teveel koolhydraten is niet goed, die zet je lijf om in vet.

Samen kijken we met jou welk programma het beste bij jou past; er is veel variatie en de producten zijn lekker, goed vullend en gezoet met natuurlijke zoetstoffen. Bovendien bevatten ze alle vitamines, mineralen en vezels die je per dag nodig hebt.

Het is belangrijk dat je in het traject om af te vallen goed begeleid wordt om je doel te behalen en vooral ook om daarna het gewicht te behouden. Als je inzicht krijgt in je eetgedrag, kun je werkelijk iets blijvend veranderen. Wij begeleiden je graag in het hele traject, je staat er dus niet alleen voor! Meer weten? We informeren je graag, bel: 076-8200910 of stuur ons een mail: info@glowmotion.nl Liefs

Takkebijsters 72, Breda 076-8200910 www.glowmotion.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Ginneken Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).