bruisende zaken

Vloerenonderhoud?

Vloerenonderhoud?

01-05-2019

Stel, u heeft een nieuwe vloer aangeschaft en na enige tijd ontstaan er vlekken en/of strepen en heeft uw vloer niet meer die mooie, matte uitstraling waar u nou juist op was gevallen. Met enige regelmaat krijgen wij meldingen van bovenstaande problemen. In de meeste gevallen is een en ander te wijten aan foutief onderhoud van de vloer. Maar HOE moet het dan wel?

ZEEP IS VET EN VET TREKT JUIST VUIL AAN

Voor harde vloeren geldt in de meeste gavallen het advies om de vloer zo veel mogelijk DROOG te reinigen. Gebruik hiervoor een stofzuiger en/of zachte bezem. Het gebruik van statische schoonmaakdoekjes wordt afgeraden. Deze doekjes bevatten vaak was of andere middelen die juist zorgen voor vlekken. Daarnaast kunnen deze doekjes ervoor zorgen dat uw vloer erg glad wordt en gaat glanzen. Dat men zo nu en dan eens met een lekkere geur door het huis wil vliegen, begrijpen wij maar al te goed! Maar let dan wel altijd op dat er GEEN zeep in het schoonmaakmiddel zit of kies voor het beste voor uw vloer en gebruik door de fabrikant aanbevolen schoonmaakmiddelen!

TIP! Gebruik in plaats van deze doekjes een droge micro- vezeldoek. Deze heeft een vergelijkbare ‘statische’ werking.

Takkebijsters 70, Breda 076-522 06 86 info@devloerencentrale.nl www.devloerencentrale.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Ginneken Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).