column

Je fitter, vitaler  en mooier voelen?

Je fitter, vitaler en mooier voelen?

01-05-2019

Je fitter en mooier voelen? Wil je afslanken? Je figuur verbeteren? Een mooiere huid? Dat kan bij Zlim® Breda. Bij Zlim bereik je meer dan alleen een slanker lichaam. Lekker bezig zijn met je gezondheid en je lichaam. En even tijd voor jezelf. De Zlim® methode is gebaseerd op gezond eten in combinatie met doelgericht bewegen en ozontherapie. Er goed uit willen zien is van alle leeftijden. Zlim® werkt!

GRACE: “In 2003 begon ik met een kuur en viel 11 kilo en heel veel cm af. Geweldig! 14 jaar later zaten er door allerlei omstandigheden weer wat kilo’s aan waar ik geen vrede meer mee had.

Ik belde met Zlim, inmiddels gevestigd in een prachtige nieuwe afslankstudio aan de Nieuwe Heilaarstraat. Na de figuuranalyse startte ik opnieuw en viel bijna 8 kilo af. Zlim werkt voor mij om de combinatie van gewichtsafname in kilo’s en plaatselijke cm afname. De sfeer in de studio is prettig en de begeleiding is rustig en professioneel. Om op gewicht te blijven heb ik nu een onderhoudsabonnement afgesloten voor 1 keer per week sporten en daarna lekker een ozon-behandeling. Je huid extra verbeteren in de salon is ook mogelijk.” Sportieve groet, Grace

Bij Zlim Breda sport je onder persoonlijke begeleiding in warmtecabines met een bewegingsprogramma speciaal voor jou samengesteld.

Je weet dan zeker dat je jouw doelen behaalt. Of je nu fanatiek wilt afvallen of in vorm wilt blijven. Zlim Breda is de plek om even helemaal met jouw lichaam en lifestyle bezig te zijn.

Onze basis is onze persoonlijke benadering. We coachen en motiveren je.

Maar het allerbelangrijkste is dat we een warme sfeer creëren en interesse hebben in wat je bezighoudt.

Zlim Breda, voel je goed. Tot gauw!

Kennismakingsactie 5 x voor € 55,-

Nieuwe Heilaarstraat 39, Breda 076 - 530 93 8 8 | breda@zlim.nl www.zlimbreda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie