bruisende zaken

Alles voor een gezond lichaam

Alles voor een gezond lichaam

01-09-2019

Vanaf het allereerste moment dat Henny van Vessum-Overeem in aanraking kwam met voetreflextherapie, was ze onder de indruk van wat je er allemaal mee kon. Vier jaar geleden begon ze onder de naam Lijfitaal haar eigen praktijk in Huizen. Sinds maart jl. is ze gevestigd in een mooie ruimte in revalidatiecentrum Trappenberg.

Mensen zijn voor mij het belangrijkste

“Voetreflextherapie is mijn passie”, vertelt Henny. “Daar is het allemaal mee begonnen. In de loop der tijd ben ik er echter steeds meer bij gaan doen, waaronder massages, pedicure behandelingen en ooracupunctuur.”

Voetreflextherapie

“Voetreflextherapie is in te zetten bij uiteenlopende mentale en fysieke klachten. Door druk uit te oefenen op specifieke punten gaat de energie weer stromen en wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Circa 90% van de mensen heeft er baat bij, maar het werkt niet bij iedereen. Meestal merk ik al snel of het al dan niet iets voor je kan betekenen, daar ben ik ook heel eerlijk in.”

Massages en cupping

Voetreflextherapie kan je ook helpen ontspannen, bijvoorbeeld als je moeite hebt om in slaap te komen. Hetzelfde geldt voor de heerlijke welness en hotstone massages die Henny geeft. “Cupping is eveneens mogelijk, daarbij werk ik met zachte siliconen cups. Je kunt er een diepe bindweefselmassage mee uitvoeren tegen cellulitis maar het kan ook heilzaam werken bij o.a. nek-, rug- en schouderklachten.”

Ooracupunctuur

“Bij ooracupunctuur worden hele kleine naaldjes aangebracht in de oorschelp. Je kunt er heel snelle, spectaculaire resultaten mee behalen, de meeste mensen zijn bijvoorbeeld na 1 behandeling al van hun hooikoorts af.”

Pedicure

Je kunt bij Lijfitaal eveneens terecht voor pedicure behandelingen. “Voeten dragen ons lichaam, het is belangrijk om ze goed te verzorgen. Dankzij een speciale ‘sculpture gel’ kan ik ingegroeide of vervormde nagels zo behandelen dat ze er weer normaal uitzien. Het geeft voldoening om te zien hoe blij mensen daarvan worden. Ik heb een ontzettend leuk vak!”

Wat kan Henny voor jou betekenen?

Revalidatiecentrum de Trappenberg | gebouw Paramedische Dienst | Crailoseweg 116 Huizen 06-12129710 | lijfitaal@ziggo.nl | www.lijfitaal.nl | www.facebook.com/Lijfitaal

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).