bruisende zaken

Volg een   gratis proefles!

Volg een gratis proefles!

01-09-2019

Zwemmen, sporten, dansen. Je doet 't bij De Winter Sport! Bij De Winter Sport gaat het meer dan om sport alleen. Jij staat centraal. Daarom worden onze lessen altijd in kleine groepen aangeboden. Bij De Winter Sport kun je terecht voor tal van sporten en is iedere doelgroep welkom. Van kind tot jong volwassenen, van ouders tot senioren. Ben je nieuwsgierig geworden? Volg een gratis proefles en ontdek de voordelen van sporten in kleine groepen!

Waarom zwemles bij De Winter Sport?

Bij ons kan je kind direct beginnen, want we hebben geen wachtlijst. Instromen is op elk niveau mogelijk. We geven les in kleine groepen, zodat we ieder kind veel persoonlijke aandacht kunnen geven. Elk kind heeft een eigen leskaart, hierdoor kunnen we goed in de gaten houden op welk niveau een kind zit en waaraan gewerkt moet worden. Is je kind toe aan afzwemmen? Dit kan bij De Winter Sport ieder weekend. Onze enthousiaste zweminstructeurs geven les in het water (34,5 graden) voor het beste contact met jouw kind. Naast het ABCdiploma geven wij ook DEF zwemlessen. Ook bieden wij Aqua Sportief lessen aan, zoals baby/peuterzwemmen en nog veel meer.

Aquafun

Wil je kind in het water op een leuke en spelende manier bezig zijn? Bij Aquafun doe je spelletjes in het water en maak je kennis met verschillende zwemgerelateerde sporten, zoals waterpolo, reddingszwemmen en snorkelen in spelvorm.

Gratis proefles volgen? Bel ons op 035-77 25 717, mail naar info@dewintersport.nl of kijk op www.dewintersport.nl.

Fransiscusweg 229 Hilversum 035-77 25 717 | info@dewintersport.nl www.dewintersport.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).