column

Even niet bezig met de buitenwereld

Even niet bezig met de buitenwereld

01-09-2019

Van oudsher is Shiatsu gericht op het behouden van gezondheid. In onze maatschappij wordt er echter vaak hulp gevraagd als er al klachten zijn, waardoor vaker de focus ligt op het herstellen van de gezondheid.

Klachten die behandeld kunnen worden met Shiatsu zijn:

– vermoeidheid, – ademhalingsproblemen, – buikklachten, – emotionele disbalans, – stress, – slaapproblemen, – pijnklachten, bv. rugpijn.

Door regelmatig Shiatsu te ondergaan, kan disbalans op tijd worden behandeld. Hierdoor word je minder vatbaar voor ziektes en verkoudheid. Je hoofd blijft meer opgeruimd, waardoor je vervelende situaties beter aankan. Kortom het maakt je leven een stuk aangenamer.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak maken of ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact op, via telefoon of mail.

Anneke Overmars, erkend Shiatsu Therapeut

Zen Shian Shiatsu is een 2000 jaar oude Japanse behandelwijze, waarbij door het geven van druk en het uitvoeren van strekkingen de meridianen (energiebanen) in balans worden gebracht. Zen verwijst naar de kwaliteit van het aanwezig zijn. Graag laat ik je ervaren hoe het is aanwezig te zijn. Even niet hollen of bezig te zijn met de buitenwereld, maar ervaren wat jij voelt en wie jij bent. En van hieruit je balans terug te vinden.

Vind je balans terug via Shiatsu

Loevestein 25 Huizen 06-519 545 78 anneke@zenshian.nl www.zenshian.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).