bruisende zaken

Restaurant Vlaar viert hele maand september 10-jarig  jubileum met VLAAR Festival

Restaurant Vlaar viert hele maand september 10-jarig jubileum met VLAAR Festival

01-09-2019

De hele maand september geniet je tijdens het VLAAR Festival van een speciaal 4-gangen jubileummenu voor slechts € 33,50. Want wie jarig is, trakteert!

Arlo Vlaar nam in juli 2009 het voormalig Wapen van Amsterdam over aan het Noordereinde in ’s-Graveland en toverde het om tot het hedendaagse gastronomische restaurant. “Wij zijn er enorm trots op dat we in 10 jaar een gerenommeerd restaurant hebben neergezet met een fantastisch team, geweldige leveranciers en veel trouwe en fijne gasten. Om dit te vieren bieden we het VLAAR Festival de hele maand september aan”, aldus Arlo Vlaar.

De witte brigade van Vlaar kookt naar het seizoen op een creatieve en vernieuwende manier. Basis is de Franse keuken met een modern accent. Alles is huisgemaakt en er wordt uitsluitend gewerkt met verse, pure en duurzame kwaliteitsproducten waaronder kruiden, eetbare bloemen en groenten uit eigen moestuin in Ankeveen. De wijnkaart biedt een uitgebreid en kwalitatief assortiment wijnen.

De afgelopen 10 jaar is er veel veranderd. Het culinaire niveau van de gerechten is flink gestegen, het interieur en terras zijn volledig gemoderniseerd, het restaurant is uitgegroeid tot een Gooische hotspot voor de (business) lunch en er is een nieuwe privéruimte toegevoegd (de Tasting Room) voor live cooking en private dining met een terras aan het water.

Het rijksmonumentale pand is gerenoveerd en er zijn door de jaren heen unieke evenementen georganiseerd waaronder Mathilde Santing sings Sinatra, en recent het Music & Dinner event met Michiel Borstlap in het kader van beroemde filmmuziek.

Restaurant Vlaar is dagelijks geopend voor lunch en diner.

Reserveren voor deze feestelijke actie wordt aanbevolen.

Reserveren via www.restaurantvlaar.nl

Noordereinde 129 's-Graveland 035 656 1661

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).