bruisende zaken

Teppanyaki en sushi lounge  Ai uchi

Teppanyaki en sushi lounge Ai uchi

01-09-2019

Het restaurant van eigenaresse Chantal Yip is gevestigd in het vernieuwde Gooiland Hotel aan de Emmastraat 2. Het is inmiddels een bekende plek in Hilversum en omstreken waar je gezellig met zijn tweeën, een groepje, op je verjaardag of met een familie feestje naartoe gaat om van alle heerlijke teppan menu’s te genieten, terwijl er live gekookt wordt op de bakplaat.

Na vele jaren succesvol te zijn met rechterhand Rafi in de bediening en Chef-kok Asang is het volgens haar tijd voor verfrissing en vernieuwing in Ai Uchi. Chantal Yip vindt dat alles waar de gasten voor komen en waar Ai Uchi bekend om staat niet moet veranderen. Wel zou ze graag meer in de avond de gastvrouw willen zijn in haar zaak.

Voor de dagelijkse leiding heeft ze dan ook per 1 augustus een bedrijfsleider aangesteld, die gaat werken in een deels nieuw team en voor een frisse wind in Ai Uchi gaat zorgen. De komende periode zal er een vernieuwde menukaart komen, is er inmiddels een Sake kaart met prachtige koude sake’s gemaakt en zal er een uitgebreide keuze aan wijnen worden gepresenteerd.

Tevens wordt er achter de schermen hard gewerkt met leveranciers om de kwaliteit en diversiteit van de gerechten door te ontwikkelen. Voorbeelden hiervan zijn dat er met speciaal rundvlees zoals Wagyu gewerkt gaat worden in de menu’s. Ook ziet Chantal de oude kimono’s graag terugkomen in de zaak en zal er aan de uitstraling in de zaak worden gewerkt.

Al met al staat kwaliteit en service centraal hierin. Chantal Yip denkt met het aanstellen van de nieuwe mensen, zowel Teppankoks als bedienend personeel een positieve verandering in haar zaak teweeg te brengen. Ze verheugt zich op de toekomst en hoopt dat de gasten die graag in Ai Uchi komen hierdoor positief verrast zullen zijn.

Graag tot ziens in Ai Uchi, Team Ai Uchi

Emmastraat 2 Hilversum 035 - 6239 859 / 06 - 5265 8898 | www.aiuchi.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).