bruisende zaken

Warme trends voor je interieur

Warme trends voor je interieur

01-10-2019

Oktober is niet voor niets de ideale maand om je interieur eens kritisch te bekijken. Het buitenleven maakt plaats voor een periode van binnen zitten. Tijd dus om je huis winterklaar maar ook fleurig te maken.

Maak je interieur gezellig met de mooiste zijden bloemen

Met wat kleine aanpassingen verander je je interieur in een handomdraai. Je kunt het ook groter aanpakken en je oude meubels vervangen door nieuwe of je muren voorzien van een nieuw likje verf, alles volgens de nieuwste woontrends.

Wat kun je zoal verwachten in het najaar?

Als we de specialisten mogen geloven, gaat er veel veranderen. Niet alleen op het gebied van kleur, maar ook qua materialen. Geen bling bling, maar natuurlijke materialen zoals natuursteen, teakhout, eiken en rotan voeren de boventoon. Ook qua prints zie je veel natuurlijke patronen zoals bloemenprints, plantenprints en diverse dierenprints.

Het draait vooral om gezelligheid, warmte, vintage. Recyclen is hot, net zoals handmade producten. Zwarte interieurs maken plaats voor bruine tinten, afgewisseld met felle kleuren zoals groen, blauw en donkerrood, maar ook goud en zelfs wit zijn terug van weggeweest. Ook populair zijn zandkleuren, auberginepaars en warm oranje.

Vergeet je woonkamer zeker ook niet op te vullen met bloemen. Bloemen staan niet alleen mooi, ze zijn ook goed als stressremmer en kunnen rust en positieve energie brengen.

Heb je geen idee

waar je moet beginnen, stap dan eens binnen bij de diverse woonwinkels in je regio. Tijdens de Oktober Woonmaand vind je er genoeg inspiratie. Ook met de zijden boeketten van BloomEver creëer je de warme sfeer in je huiskamer. En met een abonnement heb je er geen omkijken naar, je hoeft alleen maar te genieten!

BloomEver zijden bloemen boeket al v.a. € 3,50 per week!

Havenstraat 18c Hilversum 035-6230920 www.meanderbloemsierkunst.nl www.bloomever.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).