column

Thuiszorg die ontzorgt!

Thuiszorg die ontzorgt!

01-10-2019

Thuis Ontzorgt biedt u 24-uurs/palliatieve zorg aan huis voor wie geen genezende behandeling meer mogelijk is.

We bieden een klein betrouwbaar team aan van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in de laatste levensfase van een cliënt.

Thuiszorg Ontzorgt biedt zorg in uw eigen levenspatroon, en we kijken samen wat er voor mogelijkheden zijn om het zo wenselijk en mogelijk voor de cliënt en familieleden te laten verlopen.

Bij iedere intake geven we aan de cliënt en de familie, benoemen we wat we nodig hebben om de 24 uurszorg goed te kunnen uitvoeren: een eigen ruimte voor de zorgverlener. Waar de zorgverlener zich kan terugtrekken, slapen en de familie of derde nog de ruimte om nog een eigen momentje met de cliënt te geven. Verder in overleg met de cliënt en/of familie indien wenselijk en de mogelijkheid om even een luchtje te gaan scheppen.

Compleet ontzorgen Thuis Ontzorgt is een laagdrempelige thuiszorgorganisatie. Zowel cliënten als medewerkers bellen ons bij vragen of onduidelijkheden makkelijk op. Doordat de organisatie relatief klein is, zijn de lijntjes kort en kunnen we uw vragen en of eventuele problemen snel voor u oplossen.

Wij zoeken nieuwe TOPPERS welke samen met ons willen werken aan onze ambitieuze doelen. Bent u degene en wilt u als ZZP-er deel uit maken van ons team? Bel ons geheel vrijblijvend, u bent van harte welkom!

06-49893374 info@thuisontzorgt.nl www.thuisontzorgt.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).