bruisende zaken

Kom prachtig voor de dag!

Kom prachtig voor de dag!

01-11-2019

Jaren geleden begon Monique Hilhorst met de verkoop van bruidsjurken aan huis. Later kwamen hier ook diverse kostuums bij. Vandaag de dag heeft Monique samen met haar man Erwin een mooie en grote winkel, waar u terecht kunt voor de meest mooie en elegante gelegenheidskleding. Zo kunt u prachtig gekleed naar de chicste gelegenheden.

“Het meeste plezier haal ik uit het vinden van verrassende combinaties voor mensen”

Aangename sfeer Binnen bij De Ambassade – Gelegenheidskleding hangt een aangename sfeer. In de winkel is een gezellige bar aanwezig. Zo kunt u heerlijk genieten van een goede kop koffie, terwijl uw partner aan het passen is. Hierdoor geniet u niet alleen van een uitgebreid assortiment, maar ook van de tijd die u doorbrengt in de winkel.

Onovertroffen Heeft u binnenkort een gelegenheid, waar u stijlvol voor de dag wilt komen? Dan bent u bij De Ambassade – Gelegenheidskleding aan het juiste adres. Hier vindt u een ruim assortiment met unieke jurken en kostuums in vrijwel alle maten.

Merken zoals Eternity Prom zijn exclusief in Nederland en worden door ons verkocht.

Met deze gelegenheidskleding zult u dan ook op een passende manier opvallen.

Naar tevredenheid U vindt bij De Ambassade – Gelegenheidskleding alles wat u nodig heeft om uw uitstraling compleet te maken.

Naast de mooiste galajurken en cocktailjurken in verschillende stijlen en prijsklassen, vindt u er ook sieraden van merken zoals OTAZU en ABRAZI.

Ook aan andere accessoires zoals tassen, hoeden en jasjes is gedacht. Monique helpt u graag van A tot Z en is pas tevreden als u dat ook bent.

Nieuw in de winkel: kleding van het merk Ribkoff!

Havenstraat 33 Bussum | 035-5337239 | monique@ambassadevof.nl | www.ambassade-gelegenheidskleding.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11049 Que Chula