bruisende zaken

Thuis genieten in  donkere dagen

Thuis genieten in donkere dagen

01-11-2019

De dagen worden korter en de nachten langer, de temperatuur begint te dalen, de wind loeit rond het huis en de regen kletst tegen de ramen. Sommige mensen houden ervan, voor anderen kan het iets deprimerends hebben. Maak van je huis een fijn plekje om thuis te komen en kom die donkere dagen zeker door met deze tips!

Verwen jezelf met een plaid en een schapenvachtje

Zodra het koud is, nestelen we ons het liefst op de bank met een mok warme thee of chocolademelk. Natuurlijk kun je de verwarming een paar graden hoger draaien, maar een goedkopere oplossing is een heerlijk dekentje over je heen.

Leg in de koude maanden op de vloer van je woon- of slaapkamer een warm schapenvachtje. Heerlijk als je ’s ochtends uit je warme bed op de koude vloer moet stappen of ’s avonds met je huissokken op de bank wil hangen. Bovendien kan een warm vloerkleed ook een isolerende werking hebben, zeker als je geen vloerverwarming in huis hebt.

Maak je huis sfeervol en warm met licht

Steek kaarsjes aan. Hoe meer kaarsen je in huis aansteekt, hoe warmer het wordt. Daarnaast ziet het er ook heel sfeervol uit. Kaarsen hebben ook iets magisch en kunnen zelfs een therapeutische werking hebben. Zeker op donkere dagen kan licht en dus kaarsen, je een warm gevoel geven. Ook sfeerverlichting kan een behaaglijk gevoel geven. Haal alvast je kerstlampjes van zolder en geef ze een plekje in een glazen vaas.

Haal sfeer in huis

Snel sfeer creëren in huis doe je met een zijden boeket van BloomEver. Met kleuren die passen bij je interieur en de gewenste grootte van het boeket kan het genieten direct beginnen.

TIP: Neem een abonnement en wissel regelmatig van stijl!

BloomEver zijden bloemen boeket al v.a. € 3,50 per week!

Havenstraat 18c Hilversum 035-6230920 www.meanderbloemsierkunst.nl www.bloomever.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).